VIDEO / Un fost viceprimar liberal din Timis, surprins de camerele de supraveghere din Profi in timp ce „uita” sa achite 10 litri de apa plata

Fostul viceprimar al comunei Sag, Luca Florin Taga, este protagonistul unei inregistrari video explozive, care s-a viralizat, deja, pe retelele de socializare. Mai exact, fostul liberal care, in mandatul 2016 – 2020, alaturi de primarul Flavius Rosu, a condus destinele localitatii de langa Timisoara, apare in postura de client la magazinul Profi care „uita” sa plateasca doua bidoane de apa plata. Le trece, pur si simplu, impingandu-le cu piciorul, pe sub banda de la casa, pentru ca, ulterior, sotia lui sa vina si sa le recupereze.


„Luca Florin Taga, fost viceprimar in Sag, una din cele mai bogate comune din vestul Romaniei, la ”treaba” alaturi de nevasta, intr-un supermarket. In momentul de fata Luca Florin este angajat la ADID Timis pe postul de responsabil de mediu. Incidentul, petrecut in magazinul Profi din comuna Sag”, este explicatia care insoteste inregistrarea video, provenita de la camerele de supraveghere din magazin, filmare care a ajuns si in redactia Impact Press.

In cazul in care imaginile din inregistrarea video sunt reale si nu, cumva, avem de-a face cu un fake-news creat prin intermediul AI (inteligentei artificiale), atunci se poate pune intrebarea: de ce fostul viceprimar de la Sag nu a fost oprit de agentii de paza ai magazinului si acuzat de furt, cum era normal, ci filmarea a fost decupata de pe hardul camerelor de supraveghere si aruncata pe piata, intr-un demers compromitator pentru fostul edil sef-adjunct al Sagului.

Incindetul ar fi avut loc la sfarsitul lunii septembrie, in magazinul Profi de la iesirea din Sag, pe soseaua care leaga comuna in discutie de Timisoara.

Deocamdata, nu am reusit sa-l contactam pe Luca Florin Taga pentru a-i solicita opinia vizavi de inregistrarea video din magazinul Profi, insa vom publica explicatiile sale imediat ce ne vor fi aduse la cunostinta. (I.P.)

 

Leave a Reply