Politistii de frontiera de SPF Calafat, acuzati de luare de mita! 26 de perchezitii domiciliare efectuate de ofiterii DGA

Ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie au facut, marti, 26 de perchezitii la domicilii din judetul Dolj, intr-un dosar care vizeaza comiterea unor fapte de coruptie. Agenti de la Polita de Frontiera Calafat sunt suspectati de luare de mita si abuz in serviciu.


”In cursul zilei de astazi, 21 noiembrie 2023, ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – serviciile anticoruptie din judetele Dolj, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti, Olt, Dambovita, Sibiu, Caras-Severin si Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, au efectuat perchezitii domiciliare in 26 de locatii, aflate pe raza judetului Dolj”, anunta, marti, Directia Generala Anticoruptie.

Sursa citata a precizat ca dosarul vizeaza savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, respectiv luare de mita, dare de mita si abuz in serviciu, presupus a fi savarsite, in perioada 2022-2023, de catre mai multi agenti de politie de frontiera din cadrul Sectorului de Politie de Frontiera Calafat. (V.E.)

Leave a Reply