Presedintele PNL Nicolae Ciuca, la Timisoara: ”Nu se pune problema sa il schimbam din functie pe Alin Nica!”

Presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca, a venit, vineri, la Timisoara, pentru a lamuri disputa din cadrul filialei Timis a formatiunii. Alin Nica a fost contestat pe postul de presedinte, in mai multe randuri, iar Ciuca a venit sa discute cu primarii liberali din Timis.


Primele discutii au avut loc cu presedintele PNL Timis si cu secretarul filialei, Danut Groza.

”E  o vizita de lucru, vedem cum merge filiala si bunul mers a lucrurilor, nu e nimic special”, a spus Ciuca, la sosire.

Ulterior, seful partidului a intrat la discutii cu primarii liberali din judet. La intalnire nu au fost accepati decat primarii in functie, nu si cei ”provizorii”. Cei de la Giroc, Sandra, dar si fostul primar de la Lugoj, Claudiu Buciu, au fost scosi din sala la cererea expresa a lui Ciuca.

„Nu se pune problema sa il schimbam din functie pentru ca daca ar fi o astfel de situatie, decizia se ia in BPN. Si, cum in BPN nu am avut o astfel de abordare, ne vedem de treaba. (…) Situatii speciale, in interiorul partidelor, nu doar la PNL, sunt la toate partidele. E nevoie sa avem astfel de activitati pentru a ne clarifica si a ne vedea de drum asa cum este normal sa fie. Sa fie lucrurile clarificate, sa nu avem niciun fel de suspiciuni vizavi de o persoana sau alta”, a mai precizat Ciuca, citat de Ziua de Vest. (M.I.)

Sursa: ziuadevest.ro

 

Leave a Reply