Liderul PSD Marcel Ciolacu, atac la Geoana pe tema candidaturii la prezidentiale: ”Nu poti sa vii sa ridici pretentii!”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, l-a atacat, aseara, intr-un interviu difuzat de Realitatea Plus, pe Mircea Geoana pe tema candidaturii la prezidentiale.


Asta, desi secretarul general adjunct al NATO nu si-a anuntat oficial candidatura la Presedintie, la alegerile din anul 2024.

„Nu poti sa vii sa ridici pretentii, sa fii viitorul presedinte al Romaniei cu niste smecherii ieftine din 92-96. Romania s-a schimbat”, a afirmat Marcel Ciolacu, citat de G4Media.

„Lumea s-a schimbat, noi toti ne-am schimbat, noi avem o obligatie de a tine ritmul cu o dinamica pe care n-am mai intalnit-o, cu provocari geostrategice regionale si mondiale, cu o generatie care ne impinge din spate, cu foarte multi romani plecati in strainatate (…)

Nu poti sa vii sa ridici pretentii, sa fii viitorul presedinte al Romaniei cu niste smecherii ieftine din 92-96.

Romania are o alta realitate, totul e schimbat”, a afirmat liderul PSD intrebat ce parere are despre o candidatura a secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoana, ca independent la alegerile prezidentiale.

Numele lui Mircea Geoana s-a vehiculat intens ca o varianta de candidat la presedintie. El este asociat cu PSD, partid din partea caruia a mai candidat anterior.

Asta ar insemna ca in cazul unei candidaturi independente ar rupe, in primul rand, din voturile de stanga. (Mara Ion)

Leave a Reply