PNL Timis anunta racolarea a 5 politiceni din Pro Romania, printre care un primar si un viceprimar. „Nu ne ascundem dupa degete”, recunoaste Alin Nica

Presedintele PNL Timis, Alin Nica, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca, in perspectiva alegerilor locale de anul viitor, a reusit sa racoleze 5 importanti membri ai Pro Romania Timis, printre care un primar si un viceprimar. ”Nu ne ascundem dupa degete, sa spunem ca suntem fete mari”, a declarat Alin Nica, recunoscand ca, la fel ca alte partide parlamentare din Timis, a pornit la vanatoarea de politicieni cu potential din partidele pe cale de disparitie.


Dupa cum era de asteptat, prima pe lista viitoarelor inregimentari in PNL, apare Silvia Fechete, primarita din Otelec, care, de cateva luni, este iubita liberalului Lorenzo Barabas, consilier in CL Timisoara si director al ADID Timis.

”Este clar ca proiectul Pro Romania este pe sfarsite. Voi continua, pentru ca am fost aleasa de cetatenii comunei”, a spus Silvia Fechete, citata de publicatia timisplus.ro.

Tot de la Otelec, va trece la PNL si viceprimarul Valer Purja. De asemenea, si-au dat acordul de a adopta doctrina liberala si Elena Micicoi, consilier judetean, Gheorghe Fechete, consilier local la Pischia, Ionela Braica, de la Organizatia de femei a Pro Romania, si Mirela Onetiu, de la organizatia Sanandrei.

”Din pacate, proiectul Pro Romania s-a terminat.  Astazi, sunt ca in basmele copilariei. Un ochi rade, altul plange. Astazi imi anunt demisia din toate organizatiile Pro Romania. Nu-mi voi pierde functia, pentru ca nu am semnat adeziunea. Aceasta lege este ipocrita”, a punctat Elena Micicoi.

Alti membri de frunte ai Pro Romania Timis, organizatie aflata in disolutie, si-au indreptat pasii spre PSD. Vorbim, in primul rand, de Alina Sperlea, consilier local la Dumbravita, care si-a anuntat candidatura la functia de primar, sustinuta de PSD, Adrian Pau, care a primit o functie de vicepresedinte la PSD Timis, Roxana Iliescu, consilier local in CL Timisoara, anuntata ca un potential contracandidat al primarului Dominic Fritz, Valentin Korman, consilier judetean, si, in final, Nicu Birau, primarul localitatii Varias, care a fost racolat din PSD de Victor Ponta, iar acum va bate din nou la poarta social-democratilor. (Mara Ion)

Leave a Reply