Explozie de butelie intr-un bloc de locuinte din Giarmata! 40 de persoane s-au autoevacuat, patru victime transportate la spital

Pompierii militari de la ISU Timis au fost alertati, azi, la ora 11,56, dupa ce la numarul unic de urgenta 112 a fost anuntata explozia unei butelii, la etajul I al unui imobil situat pe strada Industriilor, din Giarmata.


„A fost alertat de urgenta Detasamentul 1 de Pompieri Timisoara si la fata locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autoscara mecanica, trei echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple, doua ambulante SAJ, dintre care, una cu medic si un microbuz de transport persoane din cadrul Detasamentului 2 Timisoara. Facem precizarea ca explozia nu a fost urmatade incendiu”, au anuntat cei de la ISU Timis.

In sprijinul salvatorilor de la Timisoara au intervenit si pompierii voluntari ai comunei Giarmata.

In urma evenimentului, 45 persoane s-au autoevacuat, rezultand patru victime (2 adulti si doi minori, din apartamentul in cauza). Au fost afectate doua apartamente, pe o suprafatade aproximativ 20 mp, fiecare.

A fost anuntat distribuitorul retelei de gaze naturale si Inspectoratul de Stat in Constructii Timis. Cele patru victime sunt transportate la spital de catre echipajele medicale, prezentand arsuri de gradul II pe 10-20% din suprafata corporala.

La aceasta ora se desfasora cercetarea la fatalocului pentru a se stabili cu exactitate cauzele deflagratiei. (V.E.)

Leave a Reply