Jessie J. a facut show la inchiderea TM2023: “Cel mai tare concert vazut de mine in centrul istoric al Timisoarei”

Jessie J. a facut show la Timisoara! In orasul de pe Bega a fost a doua seara de concerte care marcheaza simbolic incheierea programului cultural Timisoara Capitala Europeana.


“Jessie J – cel mai tare concert vazut de mine in centrul istoric al Timisoarei. O artista cu o prestatie excelenta, public de nota 10, nu doar spectatori, ci si fani care au cantat piesele, care s-au implicat, au dansat, au trait si savurat muzica. O piata arhiplină. “Sa fiti recunoscatori ca puteti sa fiti aici, trebuie să fiti bucurosi ca simtiti ca va bate inima în piept. Doar asta contează cu adevarat!”, a spus Jessie. Timis☀️ara a stralucit in frig”, a scris jurnalistul muzical Stefan Both.

Cunoscuta artista a strans peste 20.000 de oameni in Piata Unirii. Publicul i-a raspuns artistei cu aplauze si a fredonat melodiile cunoscute, odata cu ea.

„E super! Jessie J, evident. Imi place foarte mult si chiar ma bucur ca a ajuns aici in orasul nostru. Superb!”, a strigat unul dintre spectatori, intr-un reportaj al ProTV.

Piata Unirii a fost sambata seara plina de oameni. 120 de autocare cu turisti straini au venit la Timisoara special pentru concertul lui Jessie J.

„Celebram capitala culturala, nebunie, cum trebuie. Imi place abordarea ei, desi e foarte profesionala in ceea ce face, canta foarte bine, e totusi naturala. Si asta cred ca se conecteaza bine cu omul de rand care a venit sa savureze o seara faina”, a spus un alt barbat la microfonul reporterilor din piata.

Tot aseara a urcat pe sena si Roisin Murphy.

Desi programul “Timisoara Capitala Culturala Europeana” a ajuns la final, festivitatea de inchidere este doar simbolica, spun organizatorii, pentru ca multe evenimente continua si anul viitor. Din februarie si pana in prezent, peste 1,3 milioane de turisti au ajuns in orasul de pe Bega. (I.P.)

Leave a Reply