Marcel Ciolacu il persifleaza pe Mircea Geoana, in galceava prezidentiabililor: “Dansul are experienta de presedinte, a mai fost cateva ore”

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a comentat, pe scurt, luni seara, 11 decembrie, sondajele care arata ca Mircea Geoana, actual secretar general adjunct al NATO, poate castiga alegerile prezidentiale din 2024 daca va candida ca independent.


”Eu n-am comentat niciodata nici sondajele pe care le plateste partidul social democrat. Este opinia unui sondaj”, a spus Ciolacu la Digi24.

Cand i s-a atras atentia ca Mircea Geoana este pe primul loc si la incredere, si la optiunea de vot, Ciolacu a afirmat: ”Sa fie! Atunci nu mai facem alegeri, daca e asa de… Ce rost mai are sa facem alegeri?! Dansul are experienta de presedinte, a mai fost cateva ore. Cu asta am incheiat”.

Presedintele PSD a mai afirmat ca ”exista sondaje si sondaje”.

”N-am nicio problema, este pe primul loc, foarte bine, sa candideze”, a adaugat Ciolacu.

El a adaugat ca nu a facut sondaje care sa-l vizeze.

”Eu nu mi-am facut sondaje in ceea ce ma priveste. N-are rost sa spun cum sta domnul Geoana (…) Eu sunt obisnuit…Ce, e primul politician care face acest lucru, incearca sa creeze…Candidatul cel mai important pentru mine este cel pe care-l vor decide colegii mei”, a mai afirmat liderul PSD.

Mircea Geoana se situeaza pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale, cu 26,2%, urmat de Marcel Ciolacu, releva datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. (Mara Ion)

Leave a Reply