Condamnare record in justitia din Romania! Barbatul care a rapit doua copile, in Brasov, 35 de ani de inchisoare si daune de doua milioane de lei

Constantin Zapan, barbatul din Brasov, acuzat ca a rapit si agresat doua fetite, surori, a fost condamnat definitiv la 35 de ani de inchisoare. Individul va executa insa, numai 30 de ani de detentie, in conditiile in care aceasta este pedeapsa maxima prevazuta in legislatia din Romania.


Judecatorii Curtii de Apel Brasov au mai hotarat ca barbatul sa plateasca daune morale de doua milioane de lei, cate un milion de lei pentru fiecare victima. Mai mult decat atat, masina pe care individul o detinea a fost confiscata de autoritati.

Reamintim ca barbatul de 42 de ani, care a rapit doua fetite din Brasov, se afla pe lista agresorilor sexuali din Romania. El a fost condamnat la inchisoare, in urma cu cativa ani, pentru viol.

La audieri, Constantin Zapan a povestit anchetatorilor, potrivit unor surse, ca a intretinut relatii cu ambele fetite, in masina, de mai multe ori pe parcursul noptii.

Cele doua surori, Gabriela (12 ani) si Elena (10 ani), au fost luate de acasa, pe data de 11 noiembrie, in jurul orei 19.00, din localitatea Vama Buzaului din judetul Brasov.

Cele doua fetite au plecat de acasa impreuna cu Constantin Zapan (42 de ani), prieten cu iubitul mamei fetitelor, care i-a cerut voie femeii sa le ia pe fete la el acasa, acolo unde uma sa faca un gratar.

Femeia a fost de acord, cu conditia sa le aduca pe fete inapoi, la ora 21, lucru care nu s-a intamplat. Mama copilelor a mers la Politie, dimineata, si a povestit tot ce s-a intamplat, iar politistii au activat sistemul Alerta Rapire Copil. (V.E.)

Sursa foto: brasov.net

Leave a Reply