Un politist a tras cu pistolul de serviciu asupra vecinilor. “Poate ca a ramas fara gloante si de-aia suntem in viata”

Un politist din Covasna a tras focuri de arma spre vecinii sai, in satul Pachia, marti. Incidentul a fost confirmat de Biroul de Presa al IPJ Covasna.


Politistul ar fi tras mai multe focuri de arma, cu arma de serviciu, asupra unei familii aflate la domiciliu, ranindu-l pe proprietarul locuintei, un barbat in varsta de 54 de ani, scrie weradio.ro.

Victima a fost tratata la spitalul orasenesc din Covasna, barbatul fiind externat ulterior. Acesta a spus ca nu stie motivul pentru care politistul a recurs la acest gest.

„L-am servit mereu, nu l-am vazut niciodata suparat pe noi. Astazi la pranz a aparut in fata portii noastre, ne-am gandit ca are nevoie de ceva, sotia mi-a spus sa ma duc sa leg cainele ca sa nu-l muste cand intra. Apoi, cand am iesit din casa, a inceput sa traga in toate partile din afara gardului. M-am retras inapoi in casa, el a intrat dupa noi si am fugit in curte. M-a lovit in mana si a doborat-o pe sotia mea in curte.

Poate ca a ramas fara gloante si de-aia suntem in viata. Am fost foarte norocosi, ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat doar cu mana mea ranita si cu geamurile sparte de la impuscaturi”, a declarat barbatul, care spune ca dupa incident politistul s-a intors in Covasna, unde a inceput sa mearga pe strada in pantaloni scurti, iar apoi a incercat sa se sinucida si este tratat la spitalul din oras.

„Confirmam existenta unui incident in sat Pachia, comuna Brates. Echipa de cercetare condusa de procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna efectueaza cercetarea la fata locului. In functie de concluziile stabilite, se va efectua comunicare publica in legatura cu incidentul mentionat”, a transmis Biroul de Presa al IPJ Covasna. (V.E.)

Leave a Reply