80 dintre cele mai cunoscute exemplare de tarantule, serpi si alte specii de reptile pot fi admirate gratuit in Iulius Town Timisoara (P)

Un piton reticulat, un boa amazonian de copac si multe alte exemplare, dar si 50 de specii de tarantule vor putea fi admirate in Iulius Town in perioada 19 – 28 ianuarie 2024. In total, “Expozitia de tarantule si serpi vii” reuneste 80 de exemplare ale celor mai cunoscute specii de pe glob, iar pasionatii si curiosii sunt asteptati in Iulius Mall sa le descopere si sa isi infranga fobiile!


Una dintre cele mai apreciate expozitii revine la Iulius Town, iar de aceasta data, reuneste in cadrul aceluiasi eveniment atat tarantule, cat si serpi. O colectie impresionanta ce cuprinde 80 de exemplare dintre cele mai apreciate specii de pe glob vor putea fi admirate in Piateta Intersport din Iulius Mall, in intervalul orar 10 – 22.

Expozitia de tarantule, serpi si alte specii de reptile are scop educativ, intrarea este gratuita, iar crescatorii exemplarelor expuse vor raspunde intrebarilor curiosilor.

Un boa constrictor, un piton birmanez (una dintre cele mai mari sapte specii de serpi), un Blood Snake (isi are originile in Asia de Sud-Est), un piton reticulat, dar si un boa amazonian de copac sunt printre exemplarele de serpi pe care le vei putea vedea in Iulius Town.

In cadrul expozitiei sunt si alte tipuri de soparle, precum: tegu, un dragon cu barba, blue-tongued skinks, Gecko ocelot din Madagascar si multe altele. In acelasi timp, nu vor lipsi unele dintre cele mai interesante specii de testoase: mata-mata sau red foot tortoise. Tarantule gigant, care impresioneaza prin dimensiune si prin coloritul lor spectaculos, se afla in cadrul expozitiei.

Fiecare exemplar este expus intr-un terariu special conceput astfel incat sa recreeze habitatul natural al fiecarei specii. Astfel, pentru sarpele boa amazonian, in terariu este amplasata o creanga speciala de copac, iar pentru speciile care prefera mediile desertice, habitatele sunt amenajate cu nisip. Pentru tarantule terariile difera deoarece acestea tes panze uimitoare, unde se odihnesc, „isi prind prada” sau se „ascund”.

Vino in Iulius Town si descopera cele mai interesante exemplare de tarantule, serpi si alte reptile! (I.P.)

Leave a Reply