Restaurantul Casa Bunicii din Timisoara, inchis temporar de inspectorii de la Protectia Consumatorilor! Amenzi de 30.000 de lei

O echipa de control din cadrul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Vest Timisoara a sanctionat restaurantul Casa Bunicii 1 din Timisoara cu amenzi in cuntum de 30.000 de lei si inchiderea temporara a activitatii cu publicul, in urma unui control cu rezultate dezastruoase pentru proprietarii localului.


“Au fost identificate materii prime lipsite in totalitate de elemente de identificare caracterizare necesare stabilirii conformitatii acestora, produse cu data durabilitatii minimale depasita, nerespectare conditii de depozitare alimente recomandate de producator, aparatura neigienizata corespunzator, cu urme intarite de grasime si resturi alimentare, tavi neigienizate, ustensile neprofesionale, agregate frig neigienizate corespunzator, cu manere rupte, gheata in exces, chedere rupte cu rugina si insecte vii pe partea superioara, practici comerciale incorecte“, a anuntat Alin Gubandru, comisar sef CRPC Regiunea Vest, intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate au fost aplicate urmatoarele sanctiuni: 3 amenzi contraventionale in cuantum total de 30.000 lei si 1 avertisment.

“Au fost dispuse urmatoarele  masuri complementare: oprirea temporara a prestarii serviciilor pana la remediere, oprirea definitiva de la comercializare si retragerea de la consumul uman al produselor neconforme (circa 70 kg)“, a mai transmis Alin Gubandru. (I.P.)

Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook

Leave a Reply