Un politist pensionar de la DGA, noul purtator de cuvant al AUR Timis. „Maine ma lanseaza noii mei camarazi”

Abia pensionat din structurile Ministerului Afacerilor Interne, Serviciul Judetean Anticoruptie Timis, colonelul (r) Cornel Iures s-a si inregimentat intr-un controversat partid politic. Este vorba despre Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), filiala Timis, unde fostul ofiter de presa al IPJ Timis va detine functia de purtator de cuvant.


Noua achizitie importanta a AUR Timis va fi anuntata, maine, in cadrul unei conferinte de presa, unde vor fi prezenti Titi Stoica, deputat AUR de Timis, Nicusor Vasiliu, coordonator AUR Jimbolia, Cornel Ciobanu, coordonator AUR Dumbravita, si Cornel Iures, purtator de cuvant al filialei AUR Timis.

„Joia asta ma lanseaza noii mei camarazi, cu ocazia conferintei de presa a AUR. Printre alte subiecte, voi fi prezentat si eu in calitate de nou membru. Si de purtator de cuvant pe Timis”, ne-a transmis Cornel Iures.

Potrivit unui comunicat de presa al conducerii AUR Timis, subiectele care vor fi abordate repezinta un interes local extrem de important, dar si un interes national. Reamintim ca in partidul condus de George Simion s-au inscris mai multi fosti politisti de la IPJ Timis, printre care si col. (r) Filip Stancu, fostul sef al Politiei Rutiere. (G.I.)

8 thoughts on “Un politist pensionar de la DGA, noul purtator de cuvant al AUR Timis. „Maine ma lanseaza noii mei camarazi”

  1. Bro esti prost FILIPS SATANCU și iUREȘ ? Corect cei doi sunt cei mai reprezentativi trepăduși ai societații turbate democratice că ai poliției vai mama lor , lingăi și oportunisti . Chiar vati gasit sacu si asa petece da.

  2. Iures asta nu este politistul care si-a desfigurat nevasta in bataie? Cum de nu este in puscarie? Petecele stie de ce…

  3. Eu sunt Cornel-Marian Iureș. Vă rog să îmi trimiteți ce aveți de spus pe e-mail: marcelnou2013@gmail.com. Vă rog să binevoiți a vă argumenta/fundamenta și proba afirmațiile. Vă recomand politicos să aveți responsabilitatea,,zicerilor,, folosite pentru a preveni o întâlnire prin instanțe. Să fiți sănătoși!

  4. Sunteți foarte mulțumit de activitatea de ofițer la DGA și considerați că realizările dvaostră vă îndreptățesc să apăreți în fața publicului și să fiți ales . Publicul ar trebui să știe rezultatele dvoastră: cazuri concludente la DGA (flagrantele la șoferi beți nu pot fi considerate cazuri complexe), realizări ca polițist, etică profesională. Debitul verbal și aciuarea în spatele unor funcții de conducere nu pot compensa singure toate celelalte lipsuri. Dacă pe un site modest de știri aveți emoții cu privire la comentariile negative despre persoana dumneavoastră, în viața politică nu veți putea să îi ignorați pe toți calomniatorii. Decât dacă aveți șoricul foarte gros.

  5. Esti purtator de cuvant, astfel trebuie vorbit public, de ce prin e-mail? Ti-ai batut nevasta sau nu? Ai fost toata viata doar un oportunist sau nu? Prietenii spun ca erai cel mai slab pregatit politist. Spune te rog public realizarile tale in calitate de politist, dar nu ai ce sa spui fiindca ai fost toata cariera de politist doar un oportunist! daca ma contrazici te rog sa spui public daca din punct de vedere moral meriti pensia speciala pe care o iei? Am spus moral , ulterior o sa vorbim si despre legalitatea pensiei speciale pe care o incasezi, respectiv cum a fost crescuta pensia artificial prin tot felul de sporuri si prime nemeritate!

  6. P.S. prin faptul ca nu stii sa faci diferenta intre o intrebare si afirmatie …e clar ca nu meriti pensie speciala

  7. jon, esti un pic rautacios: Iures este un politist cu sange in instalatie, pentru ca altfel nu avea succes operatiunea Moravita, cu peste 200 de politist de frontiera retinuti, trimisi in judecata si, in majoritate condamnati pentru luare de miat. Sigur ca se poate pune problema solidaritatii de breasla, care nu exista la fratii Iures, dar sunt profesionisti. Nu uita de dosctorul Poisar, legat de Iures Cornel, sau de spagarii de la Permise, legati de Iures Claudiu. Ca si-a impins nevasta din Ucraina si ea a sunat rapid la 112 (de fapt nu ea a sunat, ci o vecina la care s-a refugiat femeia), cred ca si acolo e de discutat. Daca era bataus conjugal, nu statea peste 20 de ani cu fosta lui nevasta, sa fim seriosi… Cat despre site-ul modest, unde omul nu suporta criticile, e putina ipocrizie in afirmatia ta. Sa auzim doar de bine

  8. @costel atribui gresit niște dosare lui Iureș care habar nu are sa audieze o persoana…tu intelegi ca asta a fost doar lucrător în politie , nu polițist! O rușine care încasează pensie speciala, imensa, doar fiindcă a fost un lingău mizerabil.
    Sper DNA sa verifice modul în care si-a crescut pensia artificial…în timp ce polițiști de cariera, cu rezultate notabile, încasează o pensie pe jumătate cât a lui.

Leave a Reply