Alianta Dreapta Unita, noul pol de dreapta de pe esicherul politic romanesc! USR a votat alianta cu PMP si Forta Dreptei

Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania (USR) a votat, ieri, formarea Aliantei Dreapta Unita, in colaborare cu Partidul Miscarea Populara (PMP) si Forta Dreptei.


Aceasta alianta reprezinta un proiect de modernizare a Romaniei, cu un angajament ferm pentru principiile de corectitudine, dreptate sociala si pentru a garanta destinul european al Romaniei. Este alternativa la partidele-sistem PNL si PSD si la extremismul AUR.

Comitetul Politic a aprobat si lista comuna a Aliantei Dreapta Unita pentru alegerile europarlamentare.

Alianta Dreapta Unita se bazeaza pe o viziune comuna: construirea unei Romanii in care fiecare cetatean sa se simta apreciat si respectat. Ne dorim o tara in care munca este rasplatita corect, unde regulile sunt aplicate egal pentru toti, si unde statul este un servitor al poporului, nu al unui grup restrans de privilegiati.

Prin aceasta alianta, USR, PMP si Forta Dreptei isi unesc fortele pentru a aduce o schimbare reala in politicile nationale si locale. Ne angajam sa luptam impotriva coruptiei si privilegiilor, sa promovam meritocratia si sa asiguram o guvernare transparenta si eficienta.

Alianta Dreapta Unita este mai mult decat o simpla colaborare politica, este o miscare pentru a ne asigura ca viitorul Romaniei este conectat la valorile si resursele Europei.

Ne propunem o Romanie in care fiecare cetatean are posibilitatea sa-si atinga potentialul si sa contribuie la dezvoltarea tarii. Alianta Dreapta Unita este alegerea pentru o Romanie moderna si europeana. (I.P.)

Leave a Reply