Accident pe scena Teatrului German din Timisoara! Actrita Olga Torok, ranita dupa prabusirea unui decor din lemn

Actrita Olga Torok, care juca pe scena Teatrului German din Timisoara, duminica seara, in spectacolul “Livada de visini” de Anton Cehov, a fost ranita, dupa ce un decor din lemn a cazut peste ea, femeia fiind transportata la spital. Decorul era sustinut de doi barbati, si ei fiind accidentati, insa acestia au refuzat sa fie transportati la spital.


”La data de 04.02.2024 , in jurul orei 20,12, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Marasesti din Timisoara, la Teatrul German, o persoana a fost ranita”, a transmis IPJ Timis.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca in timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor si asigurat de doi barbati a cazut si a accidentat o femeie, in varsta de 38 de ani, care a fost transportata la spital pentru acordarea ingrijirilor de specialitate.

De asemenea, au fost accidentati si cei doi barbati care sustineau panoul, insa acestia nu au necesitat transportul la spital.

”Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca, efectuand cercetari pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii acestui incident”, mai transmite IPJ Timis, intr-un comunicat preluat de Ziua de Vest. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply