Protest al AUR in fata sediului PSD Timis! “Comasarea alegerilor ucide democratia in Romania”, a strigat liderul AUR-ist George Simion

Cateva sute de membri ai AUR Timisoara, dar si locuitori zin cartierul Josefin, s-au adunat, in aceasta seara, in fata sediului PSD Timis, pentru a protesta impotriva comasarii alegerilor europarlamentare cu cele locale. Oamenii au scandat lozinci anti-PSD si anti PNL, iar liderul AUR, George Simion, a anuntat sus si tare ca premierul Marcel Ciolacu, in cazul in care va decide comasarea alegerilor, va „ucide” democratia din Romania.


Disperati ca isi vor pierde mandatele, ca vor ramane fara privilegiile de care s-au bucurat zeci de ani, monstruoasa coalitie a decis comasarea alegerilor. Datorita acestor abuzuri neconstitutionale si ilegale ale PSD, va invitam, astazi, 7 februarie, de la ora 18, la o comemorare a democratiei din Romania.

Noi vom aprinde candele in fata sediului PSD Timis (splaiul Nicolae Titulescu nr. 26, Timisoara) in memoria democratiei pe care Marcel Ciolacu si actuala coalitie au omorat-o!”, este mesajul postat pe pagina AUR Timisoara.

Potrivit unui participant la protestul din fata sediului PSD Timis, la adunare au venit peste 500 de persoane, printre care si liderul George Simion si deputatul Titi Stoica, s-au facut selfiuri, s-au scandat sloganuri impotriva actualilor guvernanti, iar „ultima solutie” este vazuta ca o „alta revolutie”.

La fata locului si-a facut prezenta, in calitate de observator neutru, si primarul Dominic Fritz. Manifestatia s-a incheiat fara incidente. (Mara Ion)

Credit foto si video: Andrei Kovacs

Leave a Reply