PSD Timis, dupa protestul AUR: „Gestul lui Simion s-a dorit a fi unul simbolic, insa la Timisoara nu ne jucam cu simbolurile”

PSD Timis reactioneaza, după ce cateva sute de oameni, in frunte cu liderul AUR, George Simion, au protestat in fata sediului din Timisoara. Social democratii spun ca acolo au fost adusi oameni cu forta.


”Dreptul de a protesta in strada este sfant, mai ales la Timisoara, orasul in care s-a murit pentru libertate, insa actiunea celor de la AUR este greu de inteles. In frunte cu George Simion, 100 de oameni adusi cu forta si-au strigat asa-zisa nemultumire, dar ce poate intelege presedintele AUR din ceea ce inseamna Timisoara, spiritul ei? Gestul lui Simion s-a dorit a fi unul simbolic, insa dansul trebuie sa stie ca la Timisoara nu ne jucam cu simbolurile”, se precizeaza intr-un comunicat al PSD Timis.

Pe geamurile sediului PSD au fost plasate postere cu mesaje precum: ”Nu primim batausi!”, ”Nu primim violatori!” si ”Zero legi, doar voturi!”.

”Cu toate acestea, ne-am dorit sa fim gazde primitoare si l-am intampinat pe George Simion cu cateva mesaje foarte clare: spunem nu agresorilor, batausilor si violatorilor, adica oamenilor de care s-a inconjurat si pe care ii protejeaza pana la final. Cuvantul civilizatie nu face parte din vocabularul lui Simion si al acolitilor sai, acestia coborand peluzele agresive in strada, cu portavoci si tipete descreierate. La Timisoara nu e asa, domnule Simion, dar nu mai este mult pana cand timisorenii va vor demonstra ca astfel de actiuni se sanctioneaza aspru. Putintica rabdare.

Ne-am obisnuit cu apucaturile celor din AUR, le dezavuam total, dar suntem deschisi dialogului convinsi fiind ca aceasta este cea mai buna solutie pentru rezolvarea oricarei probleme. Nu urlete, scandaluri si apucaturi demne de adevarati interlopi”, mai precizeaza sursa citata. (M.I.)

Leave a Reply