Ateliere de creatie, sesiuni de face painting gratuite pentru copii in fiecare weekend din luna februarie si expozitie cu instalatii luminoase, in Iulius Town (P)

Toata luna februarie, cei mici gasesc in Iulius Town un taram unde imaginatia nu are limite, iar buna dispozitie si zambetele sunt molipsitoare. In fiecare sambata, vor avea loc Ateliere de Creatie si face painting prin care copiii isi vor dezvolta latura artistica, iar in Iulius Gardens ii asteapta o lume plina de personaje fantastice.


In fiecare sambata, pana pe 24 februarie 2024 inclusiv, in zona Intersport din Iulius Mall au loc Ateliere de Creatie pentru copii, unde vor colora, picta, desena, in functie de tematicile alese si se vor bucura de sesiuni gratuite de face painting.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar toate materialele sunt asigurate de Iulius Town. Pe 10, 17 si 24 februarie, incepand cu ora 16.00, depasim granitele si pasim impreuna cu cei mici pe taramul imaginatiei, unde totul este posibil.

Aceeasi lume magica va asteapta si in Iulius Gardens, unde 170 de instalatii luminoase ce reprezinta animale, flori si arbori creeaza un decor de basm. „The Glowing Garden” este o expozitie inedita, unde pot fi admirate reprezentari ale animalelor salbatice, o gradina cu fructe gigantice si personajele preferate din copilarie.

Expozitia este deschisa zilnic, intre orele 16 – 22, iar pretul unui bilet este 35 de lei pentru adulti, pentru copii si pensionari este 30 de lei, un pachet pentru o familie formata din doi adulti si doi copii este 120 de lei. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul Iulius Town.

 

Leave a Reply