O creatoare de moda din Timisoara, la New York Fashion Week cu colectia de rochii de mireasa Drippin’ LOVE

A inceput New York Fashion Week, iar anul acesta, printre numele care aduc inovatie si stralucire se numara si o prezenta romaneasca de exceptie, Laura Chirita, o creatoare de moda din Timisoara a carei poveste se impleteste cu stralucirea orasului care nu doarme niciodata. La aceasta editie a New York Fashion Week, care are loc pana in 11 februarie, Laura isi dezvaluie ultima colectie de rochii de mireasa – Drippin’ LOVE, o declaratie moderna de dragoste.


Drippin’ LOVE, pentru iubirea moderna

Colectia Drippin’ LOVE, lansata in inima metropolei americane, la un eveniment de anvergura NYFW este un vis devenit realitate pentru Laura. Povestea drumului catre New York a inceput anul trecut, cand Elizabeth de la Cronic Love Productions Europe a contactat-o pe Laura si i-a cerut cateva piese pentru NYFW. In septembrie 2023, creatiile tinerei din Timisoara au stralucit la New York. Invitata, acum, sa prezinte propria colectie, emotiile au crescut pentru Laura. La fel si asteptarile.

“Ultimele trei saptamani au fost un carusel emotional – anxietate amestecata cu fericire, stres punctat de entuziasm. Acum, ma asteapta zile incredibil de pline, punand la punct ultimele detalii ale colectiei care a calatorit alaturi de mine in doua trolere. Intre evenimente si pregatiri, simt un amalgam de emotii, dar sunt gata sa le imbratisez pe toate – agitatia, anxietatea, bucuria. Fiecare moment este o piesa din puzzle-ul acestei experiente, si abia astept sa vad tabloul complet”, a spus Laura Chirita.

Pregatirile pentru colectia Drippin’ LOVE au fost meticuloase, Laura alegand cu grija materialele precum tafta de matase, Tulle, dar si structuri inspirate din corseterie, toate pentru a crea o poveste vizuala impresionanta. Contrastul dintre alb si negru din colectia ei vorbeste despre complexitatea iubirii, acel dans intre bucurie si durere, trecut si viitor, autonomia individuala si unitatea in doi. Fiecare detaliu, fiecare strop de vopsea, capteaza esenta durerilor si ranilor nevindecate, aducandu-le in lumina prezentului, intr-o imbratisare curajoasa a imperfectiunilor care ne fac umani si care exprima iubirea needitata, asa cum se simte.

Intr-un orizont unde moda intalneste visul, Laura Chirita a reusit sa duca o bucata din inima Romaniei pe podiumurile internationale, demonstrand ca talentul si pasiunea nu cunosc limite. Prezentarea colectiei Laurei la NYFW va avea loc duminica, 11 februarie 2024, incepand cu ora 14.

Despre KIRIZZA

In spatele brandului KIRIZZA sta pasiunea Laurei pentru moda, o pasiune care a crescut si s-a maturizat in timp, transformandu-se intr-un nume recunoscut in lumea designului vestimentar. Fie ca vorbim de rochii de mireasa care povestesc despre delicatete si emotie sau de linia KRZ, unde Laura isi exprima latura mai indrazneata, ambele fac parte din universul creativ al timisorencei Laura Chirita, un designer care nu inceteaza sa exploreze si sa inspire.

Evenimentul din cadrul NYFW a fost posibil datorita sustinerii generoase a partenerilor: dm Romania, PRbeta, Sosetaria si Cronic Love Productions Europe.

Mobilitatea face parte din Programul Cultural National „Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023” si este finantata prin programul Power Station++, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timisoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. (I.P.)

Leave a Reply