Salonul Industriei Usoare de la Timisoara: Prima editie 2024 a celei mai importante expozitii de profil din vestul tarii, in perioada 21-25 februarie (P)

In perioada 21 – 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste prima editie din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI USOARE, eveniment traditional in randul expozitiilor de profil din vestul tarii, o gala a tendintelor modei in sezonul iarna-primavara 2024.


Peste 50 de firme din intreaga tara, producatori si comercianti, vor expune spre vanzare, la preturi promotionale, o gama diversificata de articole de imbracaminte, tricotaje, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, pielarie, blanarie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi, articole de artizanat, decoratiuni hand made.

Totodata, Salonul Industriei Usoare ofera ocazia de a alege cele mai frumoase cadouri pentru Dragobete si pentru apropiata sarbatoare a Martisorului!

Ca la toate editiile anterioare, Targul de Produse Traditionale din exteriorul CRAFT intampina publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar, duminica, intre orele 10 – 18.

Intrarea este gratuita.

Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea – organizator expo.

(CCIA Timis)

Leave a Reply