Milionarul Virgil Chirica, asociat cu Cristi Borcea si Dan Sucu, s-a sinucis cu monoxidul de carbon emanat de un gratar aprins in baie

Milionarul Virgil Chirica, in varsta de 46 de ani, partener de afaceri cu Dan Sucu si Cristian Borcea intr-un proiect imobiliar din Capitala, a fost gasit mort in vila lui din Voluntari. Conform Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, omul de afaceri Virgil Chirica a fost gasit fara suflare “la data de 4 februarie”.


“Persoana decedata a fost identificata, in cauza fiind vorba despre un barbat in varsta de 46 de ani”, au transmis oamenii legii.

Omul de afaceri si-a planificat in detaliu sinuciderea. Acesta a dorit sa moara intoxicat cu fum. Astfel, Chirica a cumparat cateva gratare si mai multi saci cu carbuni. Potrivit unor surse judiciare. n ziua in care s-a sinucis, milionarul s-ar fi inchis in baie, unde a aprins gratarul, iar monoxidul de carbon emanat de carbunii care ardeau l-a ucis.

Inainte de a se sinucide, Virgil Chirica a scris un bilet de adio si a inghitit cateva pastile. Milionarul a scris pe o foaie de hartie: “I am already asleep” (n.r. – Sunt deja adormit).

In acest caz, “politistii Serviciului de Investigatii Criminali Ilfov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar de urmarire penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmarirea penala fiind efectuata sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea”, au transmis oamenii legii.

Virgil Chirica detinea functia de director al diviziei de asigurari a Porsche Finance Group si era asociat si intr-un proiect imobiliar din nordul Bucurestiului cu oameni de afaceri cunoscuti, printre care Cristi Borcea si Dan Sucu. (V.E.)

Leave a Reply