O noua misiune economica in China, in pregatire la CCIA Timis (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis pregateste pentru perioada 13 – 23 octombrie 2024 o misiune economica in R.P. Chineza, de vizitare a celei de-a 136-a editii, etapa I, a Canton Import & Export Fair Canton de la Guangzhou, cel mai vechi, cel mai mare si cel mai reprezentativ targ comercial din China.


Targul de la Canton se desfasoara anual, incepand din 1957, deschizandu-si portile de doua ori pe an, vara si toamna. Cu o suprafata de 1.185.000 de metri patrati, evenimentul atrage mii de comercianti si oameni de afaceri din toate colturile lumii.

Prima etapa (din cele trei) este dedicata urmatoarelor categorii de produse: aparate electronice si electrocasnice, echipamente de iluminat, produse chimice, feronerie, masini si echipamente de prelucrare, masini si piese mecanice, automatizari industriale, utilaje si materiale de constructii, masini agricole, vehicule si piese de schimb, resurse energetice noi, mobilitate inteligenta.

Costul participarii este:

3100 Euro / pers.  pentru firmele membre ale CCIAT

3100 Euro / pers. + TVA  pentru nemembri

Data limita de confirmare: 21 februarie 2024.

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0721 78 44 45, e-mail: cculda@cciat.ro, Catalina CULDA – Consultant cameral.

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply