Dosarul scandalului erotic in care a fost implicat fostul sef al Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, retrimis la procuror

Judecatoria Timisoara a admis in parte plangerea formulata de Iulia Mihoc, fosta iubita a fostului sef al Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, colonelul in rezerva Nicolae Boia, impotriva ordonantei de clasare dispusa de procuror in dosarul 2838/P/2022, si a dispus trimiterea cauzei, inapoi, la unitatea de parchet competenta.


Pledoaria avocatului Florin Kovacs, aparatorul Iuliei Mihoc, a convins instanta de judecata si, in consecinta, procurorii vor continua ancheta in acest dosar ultra-mediatizat.

Admite in parte plangerea formulata de petenta Mihoc Iulia impotriva ordonantei de clasare din data de 23.05.2023 a Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, pronuntata in dosarul penal nr. 2838/P/2022, mentinuta prin Ordonanta prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara nr. 177/II/2/2023 din 04.07.2023. Desfiinteaza solutiile de clasare dispuse prin ordonanta de clasare anterior mentionata in privinta infractiunilor de hartuire (perioada august-octombrie 2020) si de violarea vietii private (octombrie 2020).

Trimite cauza procurorului in vederea punerii in miscare a actiunii penale fata de intimatul Boia Nicolae Petru sub aspectul savarsirii infractiunii de hartuire, precum si a completarii urmaririi penale cu privire la aceasta infractiune.

Trimite cauza procurorului in vederea completarii urmaririi penale cu privire la infractiunea de violarea vietii private. Respinge, in rest, plangerea ca nefondata si mentine celelalte solutii de clasare dispuse prin ordonanta de clasare nr. 2838/P/2022 din data de 23.05.2023”, se mentioneaza in Hotararea 480/2024 pronuntata de Judecatoria Timisoara la termenul din 20.02.2024.

Reamintim ca, in octombrie 2020, comisarul Alin Popa a declarat ca a trimis un echipaj sa o opreasca in trafic pe Iulia Perte (Iulia Mihoc n.n.), dupa ce a primit un telefon de la seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase, comisarul sef Nicolae Boia, care i-a cerut sprijinul in cadrul unei actiuni legendate, pe linie de arme si munitii. Tanara a fost blocata in trafic pana la sosirea lui Nicolae Boia, care – dupa cum a declarat profesoara de matematica – a implorat-o sa se intoarca la el…

“Am solicitat sprijinul Sectiei 4 Politie pentru a opri in trafic un autoturism, pe care-l dadusem in consemn. Operatiunea a facut parte dintr-un dosar avut in lucru, pe linie de arme. Trebuia sa verificam pasagerii si daca nu se transporta arme sau substante periculoase.

De asemenea, aveam date ca masina este condusa de sotul doamnei care ne-a reclamat, care avea permisul suspendat. Daca voi fi citat la DNA, ma voi prezenta, fara discutie, pentru a demonstra ca a fost vorba despre o lucrare oficiala a politiei”, ne-a declarat Nicolae Boia, la vremea respectiva.

In acest dosar de hartuire mai sunt cercetati politistii Boghian Florin Cristinel, cel care a oprit-o in trafic pe Iulia Mihoc, Popa-Ilie Alin-Lucian, fostul sef al Sectiei 4 Politie, Draguta Petru-Daniel, seful Politiei Municipiului Timisoara, Mutu Catalin Ionut, Bita Iulian si profesoara Berbentia – Chera Violeta – Iasmina. Hotararea Judecatoriei Timisoara este definitiva. (G.I.)

5 thoughts on “Dosarul scandalului erotic in care a fost implicat fostul sef al Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, retrimis la procuror

  1. Ce vremuri… Nicolae Boia, sef al Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, Popa-Ilie Alin-Lucian, fostul sef al Sectiei 4 Politie, Draguta Petru-Daniel, seful Politiei Municipiului Timisoara, Bita Iulian … Unul jura pe onoarea lui de ofițer, celălalt explica că totul a fost un joc operativ… norocul lor că-i avea coclitul la inimă, altfel făcea o conferință de presă în sala mică cu brebu și nica de se pomenea și acum de ea.

  2. Ce au putut face acesti sefi din politie este strigator la cer, iar coclitul îi acopera fiindca sunt creatia lui… spre exemplu Popa-Ilie Alin cu toate ca a oprit abuziv in trafic un contribuabil, si-a amenintat si hartuit subalternii in loc sa fie sanctionat a fost numit Sef Politie Oras Lugoj! In tot acest timp, din comanda coclitului, politistii devotati meseriei sunt cercetati si sanctionati abuziv…
    P.s O adunatura de infractori in conducerea IPJ Timis…vinovatul principal este coclitul de chestor care s-a inconjurat doar de oameni fara valoare, avand drept scop manipulularea acestora dupa bunul lui plac…nicidecum sa respecte legea

  3. Ai dreptate DaNA, Drăguța al tău, din secretara lui, te-a făcut ofițer la Nica , dar ce faci acum cand umbla vorba prin IPJ Timis ca exista o filmare cu iubitul tău soț? care ,costumat in costumul lui Adam saruta zona intima a unei polițiste de la post.
    P.s. DaNA tot asa ai fost sarutata si tu? sau tu ai stat doar sub birou cu slob..z la gura? Pfff, Ce mai pot face unele sau unii ptr un grad sau salariu de excelentă.

  4. da mai e unu si mai tare ceacea Macu exeminatoru analfabet ăla stă cu două muieri la ușa și copi doi cu doi uni lanaga alți casa langa casa iar în concedi toti gramada asta da cohones

  5. Am găsit mașina sparta în parcare și am așteptat 5 ore sa vina politia, cică nu aveau echipaj, dar sa oprească în trafic și sa hartuiasca femei sunt echipaje ? Rușine și scârbă!

Leave a Reply