Victor Malac anunta “ferm si irevocabil” ca organizatia PSD Dumbravita il sustine la fotoliul de primar pe candidatul PNL

Fostul primar al comunei Dumbravita, Victor Malac, presedintele PSD Dumbravita, precum si Daniel Cionca, vicepresedintele PSD Dumbravita, au emis un comunicat de presa in care-si reafirma sprijinul pentru candidatul PNL, Cristian Rusu, la alegerile pentru functia de primar al comunei.


Aceasta decizie vine pe fondul tensiunilor din organizatia PSD Dumbravita, dupa ce liderul social-dmocratilor din Timis, Alfred Simonis, a anuntat ca partidul o sustine, la alegerile locale din iunie 2024, pe Alina Sperlea, de la Pro Romania, in cursa electorala pentru Primaria Dumbravita.

Publicam integral comunicatul de presa semnat de Victor Malac si Daniel Cionca:  

„Avand in vedere ca in spatiul public inca se vehiculeaza faptul ca subsemnatii Victor Malac si Daniel Cionca suntem singurii care ne-am aratat sustinerea pentru candidatul PNL, Cristian Rusu, in cursa pentru Primaria Dumbravita, dorim sa facem cateva precizari de interes public, o clarificare vehementa si necesara pentru a pune capat acestor speculatii nefondate.

Contrar zvonurilor vehiculate, dorim sa subliniem faptul ca nu suntem doar noi doi cei care ne-am delimitat de dna Alina Sperlea si il sustinem pe candidatul PNL, Cristian Rusu. In realitate, toti membrii organizatiei PSD Dumbravita (mai putin trei colegi) si-au manifestat sustinerea pentru Rusu, asa cum poate fi atestat de lista semnatarilor, anexata acestui comunicat, cum ar fi prof. Ioan Pet – consilier local, Ioan Hategan, Csiszer Lacramioara sau Prejneanu Radu.

Situatia in care ne aflam astazi, situatie pe care nu ne-am dorit-o niciunul dintre noi, se datoreaza faptului ca presedintele PSD Timis, Alfred Simonis, ne-a impus un om din afara organizatiei PSD Dumbravita, fara o consultare prealabila, un om controversat, cu probleme mari de imagine si integritate, pe care nu il acceptam si nu il vom sprijini in cursa pentru fotoliul de primar.

Ca atare, ne reafirmam cu totii hotararea de a sprijini candidatul PNL, Cristian Rusu, singurul pe care il consideram capabil sa duca Dumbravita pe drumul corect. Atat noi, cat si simpatizantii nostri PSD, suntem hotarati sa sustinem o schimbare autentica pentru comunitatea noastra.

Aceasta decizie este ferma si irevocabila. Nu vom tolera nicio forma de compromis sau manipulare in aceasta chestiune. Va multumim anticipat!” (Mara Ion)

One thought on “Victor Malac anunta “ferm si irevocabil” ca organizatia PSD Dumbravita il sustine la fotoliul de primar pe candidatul PNL

  1. Victor Malac….esti penibil…la varsta ta .chiar asa de disperat esti sa fi in conducerea Primariei Dumbravita (ma gandesc ca daca Rusu devine primar tu o sa fi viceprimar)…..ce ai facut pentru comunitate in anii cand ai fost primar al comunei ?…..nimic fabulos…..cateva trotuare si drumuri plus afacerile tale…..ai evitat sa ai discutii deschise cu locuitorii comunei despre ce probleme stridente au….Tot o criticati pe Sperlea ca este afacerista imobiliara dar din ce am citit in presa Rusu vrea sa faca 1200 de apartamente in comuna (transformam Dumbravita in cartier de blocuri) ?…..si normal ca utilitatile( canal, apa, drumuri, etc ) le vom plati tot noi……comunitatea din taxe si impozite…..o afacere profitabila pentru unii….As vrea sa vad un primar devotat comunitatii ( exemple: Primarul comunei Sanandrei care il vezi in mijlocul comunitatii stand de vorba cu locuitorii si isi noteaza in agenda problemele lor dupa care pe majoritatea le si rezolva sau pe Geza, fostul primar al comunei Dumbravita) si care sa rezolve problemele reale ale comunei….si sunt multe….

Leave a Reply