Un student de la Universitatea Politehnica Timisoara s-a inecat in Bega chiar de ziua lui

Un tanar a fost gasit inecat in raul Bega. Era student si tocmai isi sarbatorise ziua de nastere. Doi adolescenti au sunat la 112 dupa ce au vazut trupul baiatului cazut in rau. Apelul a fost dat la 112, in aceasta dimineata, la ora 04,18.


Doi tineri care se aflau in zona au alertat autoritatile carora le-au spus ca au vazut o silueta ca ar fi intrat in raul Bega, insa nu a mai iesit. Cateva secunde mai tarziu, acestia au auzit un strigat de ajutor.

La fata locului s-au deplasat mai multi pompieri din cadrul ISU Timis, scafandri cu doua barci, dar si o ambulanta SMURD. In sprijin, au venit si scafandri din judetele invecinate, Arad si Hunedoara.

Dupa sase ore de cautari, scafandrii din Hunedoara au reusit sa aduca la suprafata trupul neinsufletit al tanarului. Primele indicii arata faptul ca este vorba despre un tanar, in varsta de 19 ani, de peste Prut. Acesta se afla la Timisoara, unde studia la Universitatea Politehnica, la Facultatea de Chimie.

Se pare ca acesta si-ar fi petrecut seara alaturi de cativa prieteni, asta pentru ca ieri a implinit 19 ani.

Trupul neinsufletit al tanarului a fost dus la medicina legala. Legistii vor stabili cu exactitate cauzele decesului. (V.E.)

Leave a Reply