Ore de conducere, la nici un anisor! O soferita a fost amendata de politisti, dupa ce a transmis pe TikTok un video cu bebele la volan

O soferita din Borsa, judetul Maramures, care s-a filmat in timp ce conducea o masina, avand in brate propriul copilas de doar 9 luni, iar isprava si-a postat-o pe TikTok, a fost amendata cu 825 de lei, informeaza Glasul Maramuresului. Politistii s-au autosesizat, dupa ce clipul video a fost publicat pe retelele sociale.


In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat conducatoarea auto ca fiind o tanara de 25 de ani, din Borsa. Aceasta nu a avut fixata centura de siguranta si si-a transportat fiul de 9 luni in brate, pe scaunul soferului, fara a fi fixat si prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare in scaune pentru copii, omologate.

Conducatoarea auto a fost sanctionata contraventional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amenda in valoare de 825 de lei. In cauza, urmeaza sa fie sesizata Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului pentru efectuarea de verificari”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures. (V.E.)

Leave a Reply