Iulius Town Timisoara si Alergotura te provoaca sa urci sute de trepte! (P)

Una dintre cele mai apreciate competitii in care va puteti testa atat conditia fizica, cat si spiritul de echipa va avea loc in weekend in Iulius Town. Alergotura va provoaca si in acest an sa va testati limitele la Team-Up and Run! Si micii aventurieri sunt asteptati cu provocari specifice varstei, la Atelierele de Creatie si Teatrul de Papusi din Iulius Town!


Fa echipa cu prietenii tai cei mai buni, colegii de birou sau vino cu familia in Iulius Town, unde are loc Team-up and Run, un eveniment by Alergotura. Viteza, rezistenta de a urca etaje, rabdarea si spiritul de echipa vor fi cele mai testate in cadrul curselor, care vor avea loc sambata, 2 martie 2024.

Team-up and Run este o competitie inedita datorita probelor, in care concurentii trebuie sa alerge prin Iulius Gardens, dar si prin cladirile de birouri United Business Center 1, 2 si 3, urcand sute de scari. Distribuirea kiturilor se face incepand cu ora 08,30, iar incalzirea va fi la World Class, de la ora 09.

Pentru cei mai mici, Atelierele de Creatie si Face painting pot fi o adevarata escapada in lumea imaginatiei. Sambata, in intervalul 16 – 19, micii artisti sunt asteptati sa realizeze felicitari pentru mama. Lumea creatiei ii asteapta in piateta Intersport din Iulius Mall.

Duminica, de la ora 11, incepem o noua serie de spectacole alaturi de Teatrul de Papusi. Personajele vor pune in scena piesa „Casuta prietenilor”, prin intermediul careia spectatorii vor invata cat de importanti sunt prietenii.

Un weekend pentru intreaga familie va asteapta la Iulius Town! (Iulius Town Timisoara)

Leave a Reply