Senatoarea Sosoaca a ramas fara permis de conducere, din cauza vitezei / „Fi-r-ar mama voastra de nenorociti ce sunteti!”

Senatoarea Diana Sosoaca a ramas fara permis de conducere dupa ce ar fi fost prinsa de un echipaj de la Rutiera in timp ce conducea cu o viteza de peste 110 kilometri pe ora intr-o zona unde limita era de 40 km/h.


Ea postat pe contul ei de Facebook un clip in care se vede in care se da jos din masina si se duce la autospeciala in care politistii ii scriau amenda, cerandu-le filmarea pe baza careia a fost oprita.

Ea incearca sa se certe cu ei si ii acuza ca i-au luat permisul pe 90 de zile, „cat e campania electorala”, si ca se fac presiuni la adresa ei la ordinul pefectului.

Politistii i-au raspuns calm, i-au spus sa se intoarca la autoturismul ei si au inchis geamul de la portiera masinii de politie.

„Fi-r-ar mama voastra de nenorociti ce sunteti”, a spus Sosoaca la finalul interactiunii cu politia.

Comunicatul politiei:

La data de 10 martie a.c., in jurul orei 11:59, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu si actionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, politistii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maxima de viteza este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale in vigoare, politistii au procedat la sanctionarea contraventionala a persoanei care a condus autoturismul, cu amenda in valoare de 1.485 lei, precum si la retinerea permisului de conducere al acesteia, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioada de 90 de zile. (V.E.)

Leave a Reply