Un politist de la IPJ Timis, campion national la judo in competitia organizata de Ministerul Afacerilor Interne

In lumea politiei, devotamentul si profesionalismul sunt calitati fundamentale, iar subinspectorul Stanciu Nicolae, de la IPJ Timis, demonstreaza cu fiecare miscare ca este un adevarat campion in adevaratul sens al cuvantului.


Recent, la competitia de judo a Ministerului Afacerilor Interne, desfasurata la Calimanesti, judetul Valcea, subinspectorul Nicolae a stralucit ca un veritabil campion. A obtinut medalia de aur la categoria 73 de kilograme, pentru cei peste 35 de ani, consolidandu-si astfel reputatia de expert in domeniul artelor martiale si autoapararii.

Participand consecvent la acest eveniment prestigios, incepand cu anul 2017, subinspectorul Nicolae si-a dedicat timpul si energia pentru a-si perfectiona abilitatile in judo, demonstrand ca munca asidua si pasiunea pot duce la realizari extraordinare.

Performanta sa nu doar ca aduce onoare IPJ Timis, ci serveste si ca exemplu de excelenta si angajament pentru toti colegii sai din cadrul fortelor de ordine. Abilitatile sale remarcabile in domeniul judo-ului ilustreaza faptul ca pregatirea fizica si autoapararea sunt componente esentiale ale misiunii de a asigura siguranta publica si de a servi comunitatea cu devotament.

Subinspectorul Stanciu Nicolae reprezinta un model inspirational pentru toti cei care isi desfasoara activitatea in domeniul aplicarii legii, aratand ca cu determinare si dedicare, orice obstacol poate fi depasit. IPJ Timis este mandru sa-l aiba in randurile sale si ii transmite cele mai sincere felicitari pentru aceasta realizare de exceptie. (I.P.)

Sursa: stiriacum.ro

Leave a Reply