GALERIE FOTO: Ultimele zile in care poti admira „The Glowing Garden” – expozitia in aer liber, cu peste 170 de instalatii luminoase, din Iulius Town Timisoara (P)

Expozitia care reuneste peste 170 de instalatii luminoase mai ramane in Iulius Town Timisoara pana duminica, 24 martie 2024, astfel ca inca ai ocazia sa te bucuri de o experienta senzoriala inedita, alaturi de cei dragi. Asemenea lui „Alice”, care a avut parte de o aventura de pomina in „Lumea minunilor”, si timisorenii mai au timp sa se transpuna intr-un basm, prin intermediul „The Glowing Garden”, expozitia aflata in parcul Iulius Town.


Daca esti pasionat de cultura chinezeasca, mai ai timp pana duminica sa descoperi expozitia „The Glowing Garden”, care recreeaza traditionalele felinare chinezesti de Anul Nou. Peste 170 de instalatii luminoase sunt amplasate in Iulius Gardens, creand o lume a fantasticului, unde cei mici sunt fascinati, iar cei mai mari se emotioneaza.

Expozitia este deschisa zilnic, in intervalul orar 16 – 22, iar achizitionarea biletelor se face la intrare, in zona special amenajata. Pretul unui bilet pentru adulti este 35 de lei, pentru copii si pensionari este de 30 de lei, iar un pachet pentru o familie formata din doi adulti si doi copii este de 120 de lei. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuita. Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Un pui de elefant in marime naturala, tigri in jungla, delfini sau pasari flamingo, gradini cu fructe gigant, personaje din basme sunt o parte dintre felinarele luminate pe care le poti descoperi in Iulius Town Timisoara. Figurinele sunt luminate cu becuri LED, pentru un consum responsabil de energie electrica. „The Glowing Garden” este o expozitie realizata de Agentia Coco, alaturi de ingineri si designeri din diferite tari.

Vino in Iulius Town si bucura-te de experienta „The Glowing Garden” in aceasta saptamana!

(Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply