Droguri, arme si retele electrice ilegale! Politistii din Timis, perchezitii la zeci de adrese din Dumbravita, Faget si Gataia

Politistii de la BCCO Timisoara au descins, in aceasta dimineata, la mai multe adrese din zona localitatii Gataia, fiind efectuate perchezitii intr-un dosar in care este vizata o puternica grupare infractionala de distribuire a drogurilor de risc si mare risc. Din investigatiile DIICOT a reiesit ca barbatii comercializau un sortiment mare de droguri, de la canabis la CMC, cristale sau amfetamina.


Potrivit pressalert.ro, cu ajutorul agentilor acoperiti, au fost organizate mai multe tranzactii de droguri. In acest moment sunt efectuate zece perchezitii in zona Gataia. In timpul acesta au fost descoperite deja droguri la locuintele unora dintre suspecti. Iar zece barbati urmeaza sa fie dusi la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

Tot in aceasta dimineata, politistii din cadrul IPJ Timis efectueaza mai multe perchezitii in zona Faget si Dumbravita.

Conform primelor informatii, anchetatorii, insotiti de trupele speciale de interventii, au descins in 15 locatii in cadrul cercetarilor care se fac in mai multe dosare penale. Suspectii vizati sunt banuiti de savarsirea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si furt de energie. Politistii au ridicat din casa unui barbat din Dumbravita doua arme pentru care acesta nu avea permis. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply