Presedinta CCIA Timis, premiata de Ministerul Afacerilor Externe pentru promovarea afacerilor romanesti in Europa si in lume

Prezent la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara pentru a superviza seminarul privind ocuparea fortei de munca, organizat de CCIA Timis in colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, subprefectul Sorin Ionescu a fost protagonistul unui moment de protocol zero.


Dupa scurtele discursuri de prezentare a seminarului de azi, reprezentantul guvernului in teritoriu s-a transformat, ad-hoc, intr-un mesager al Ministerului Afacerilor Externe.

“Va ofer aceasta placheta din partea Ministerului Afacerilor Externe, in semn de recunoastere oficiala a meritelor Camerei de Comert din Timis, a dumneavoastra personal, in efortul de promovare a firmelor romanesti in Europa si in lume. Prin aceasta distinctie, conducerea ministerului va multumeste”, a fost mesajul guvernamental transmis de Sorin Ionescu.

“M-ati facut fericita!”, a fost replica presedintei CCIA Timis, care, cu emotie in glas, a spus ca, de la fata de aur a Banatului, cum a complimentat-o IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, a fost avansata in postura unui promotor al afacerilor romanesti in strainatate.

Totodata, a amintit ca CCIA Timis este cea mai puternica organizatie patronala din Romania, din afara Bucurestiului, si ca, in luna mai, urmeaza o premiera pentru sistemul cameral din Romania si din Europa: organizarea la Timisoara a unui forum international de afaceri, la care vor participa firme din nu mai putin de 7 tari. (G.I.)

Leave a Reply