Caz incredibil la Galati: patru elevi de liceu s-au filmat facand sex cu o colega si au distribuit inregistrarea pe retelele sociale

Caz extrem de grav petrecut in doua dintre cele mai bune licee din Galati: patru elevi de 16 ani s-au filmat in timp ce intretineau relatii sexuale cu una dintre colegele lor si au distribuit apoi clipurile in scoli si pe retelele sociale. Adolescentii au fost ridicati de procurorii DIICOT chiar in timpul orelor.


Elevii au fost luati de politisti direct de la ore si dusi la audieri. Doi dintre ei invata la Colegiul Pedagogic. „Sesizarea s-a facut din oficiu a organelor de ancheta, noi am solicitat ajutorul Politiei pentru a clarifica niste aspecte care ne-au fost aduse la cunostinta de profesorii nostri. Este vorba despre un comportament pe care l-au adoptat intr-o anumiti situatie, din naivitate, din lipsa de informatii, din tentatii ale varstei”, a declarat directoarea unuia din cele doua licee.

Alti doi elevi implicati in acest caz invata la un alt liceu din Galati. Victima, fata implicata in scandal, este eleva tot la Colegiul National Costache Negri din Galati si este colega cu doi dintre baietii audiati de procurorii DIICOT.

„Au fost invitati la DIICOT sau la Politie si s-au dus acolo. Eu nu stiu care e motivul pentru care au fost luati. La noi avem numai elevi buni, ca sa fiu sincer”, a spus directorul celui de-al doilea liceu.

Inspectoratul Scolar Judetean Galati nu a facut inca verificari in acest caz. Adrian Silvestru, purtator de cuvand ISJ Galati: „Au fost invitati de la scoala pentru a da aceste declaratii. Inspectoratul Scolar nu poate sa faca niciun fel de ancheta”. DIICOT a confiscat telefoanele celor 4 elevi, iar procurorii de la Crima Organizata asteapta avizul judecatorului pentru perchezitia informatica. (V.E.)

Leave a Reply