Inspector antifrauda, denuntat la TelVerde chiar de patronul care i-a dat spaga! Finantistul, plasat in arest la domiciliu

Remus Lupoiu, inspector antifrauda din Prahova, a fost plasat in arest la domiciliu printr-o decizie a Tribunalului Prahova, fiind cercetat intr-un dosar de coruptie, dupa ce a fost denuntat ca a luat mita, transmite Ziarul Incomod. Potrivit unor surse apropiate de ancheta, ofiterul a fost reclamat la Tel Verde chiar de cel care i-a dat spaga, un patron de magazin din Comarnic.


Banii au fost dati pentru ca inspectorul antifrauda sa nu dispuna inchiderea magazinului unde au fost descoperite nereguli in timpul unui control la societatile comerciale de pe Valea Prahovei.

Dupa ce a mituit ofiterul, afaceristul din Comarnic a sunat la Tel Verde unde a anuntat fapta de coruptie.

In urma denuntului, ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) au facut perchezitii la domiciliul angajatului de la antifrauda, gasind banii dati cu titlu de mita.

Dosarul a fost preluat de procurorii DNA Ploiesti, care au cerut arestarea preventiva a functionarului corupt, insa Tribunalul Prahova a decis plasarea acestuia in arest la domiciliu. (V.E.)

Leave a Reply