Interes enorm pentru conferinta sustinuta la Timisoara de sahistul Garry Kasparov! Dialogul public „Tech Talks by UPT”, mutat pe scena TNT

In urma interesului extraordinar manifestat pentru conferinta „Tech Talks by UPT”, Universitatea Politehnica Timisoara anunta un nou eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov, ce va avea loc pe 16 mai 2024, la Teatrul National din Timisoara, incepand cu ora 17.


Intr-un context geopolitic de actualitate, personalitatea si perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes arzator pentru publicul larg, iar acest eveniment ofera o ocazie unica de a-l vedea si asculta pe Kasparov intr-un dialog interactiv si inspirational la Timisoara.

Moderat de Catalin Stefanescu, dialogul va explora teme precum politica globala si provocarile lumii moderne, experientele personale si viziunile pentru viitor. Participantii vor avea ocazia sa puna intrebari directe si sa interactioneze cu Kasparov, contribuind astfel la o discutie dinamica si profunda.

Dialogul public cu Garry Kasparov – „Provocarile Lumii Moderne” promite sa fie o experienta captivanta si inspirationala, care va aduce impreuna unul dintre cei mai distinsi ganditori ai timpurilor noastre cu publicul sau devotat, intr-o atmosfera de deschidere si dialog autentic.

Pentru a participa la aceasta sesiune speciala, este necesara inscrierea prealabila pe website-ul oficial al evenimentului Tech Talks, la adresa https://techtalks.upt.ro/. Accesul la eveniment este gratuit, insa numarul de locuri este limitat. (Universitatea Politehnica Timisoara, Lucian Roncov)

Leave a Reply