Cine-i candidatul cu sanse reale la Primaria Giroc? “Aceasta comuna nu a reusit sa se ridice la asteptarile celor care s-au retras la sat”

Suspansul mentinut de AUR Timis in privinta candidatului la Primaria Giroc, dupa ce varianta cu fostul jurnalist Dorin Aga a cazut, a luat sfarsit in conferinta de presa, de azi.


Vicepresedintele filialei, Cristian Bogeanu, si-a anuntat candidatura la functia de primar al Girocului, fiind creditat cu sanse reale sa-l invinga pe liberalul Dan Vartosu, indiferent cati bani publici va investi actualul viceprimar in campania de imagine, dar si pe discretul Cristian Amza, care pare mai fericit cu functia de administrator special la Colterm, decat in fruntea unei comune de talia Girocului.

Desigur, se pot ivi surprise la urne, mai cu seama dupa intrarea in jocul electoral a jurnalistului Caius Seracin, din partea partidului Volt Romania, care, in urma cu patru ani, a fost la un pas sa intre in consiliul local, din postura de candidat independent.

„Candidez la functia de primar a comunei Giroc ca urmare a faptului ca sunt cetatean al acestei comune. Girocul este cea  mai mare comuna periurbana, cea mai frumoasa si dezvoltata din judet. Cu un buget de 84 milioane de lei (aprox 16.000.000 €) din pacate aceasta comuna nu a reusit sa se ridice la asteptarile celor care s-au retras la sat, din dorinta de a scapa de poluarea din oras. Impreuna cu echipa de consilieri pe care o am langa mine ne-am propus sa facem ca aceasta comuna sa devina cu adevarat cea mai dorita zona unde sa vrei sa traiesti alaturi de familie.

Imi voi aduce contributia la dezvoltarea multilaterala a comunei prin proiectele pe care, alaturi de consilierii nostri le vom implementa. Promisiuni sterile nu voi face, dar va asigur ca in perioada imediat urmatoare veti cunoaste tot programul nostru de management operational al Comunei Giroc. Laudele sunt de prisos. Noi stim ca munca innobileaza.

Asa ca noi toti ne-am pus pe treaba si in cel mai scurt timp, oamenii cu experienta si calificare in toate domeniile, oamenii echipei noastre, vom veni in fata dumneavoastra si va vom prezenta proiectele pe care sunt convins ca le vom duce la indeplinire. Girocul este al oamenilor, nu al nostru! Dumnezeu sa binecuvanteze Girocul si Chisoda”, a spus, printre altele, Cristian Bogeanu, 46 de ani, pastor si profesor de religie, candidat pe care o buna parte din electoratul local il vede, dupa alegerile din 9 iunie, la butoanele Primariei Giroc.

Iata comunicatul AUR Timis, dupa conferinta de presa, de azi:

Negoescu Mihai Bogdan, coordonator AUR Timis

Dragi primari, PCR – partidul comasat roman, nu mai faceti eforturi pentru a va trimite interpusi sa candideze din partea noastra. AUR nu va face intelegeri cu primari PSD si PNL in functii! Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine de acest an al schimbarii.

Sirbu Ilie-Vasile, candidat AUR consiliul local Timisoara

In privinta evenimentului nefericit, de ieri, de la Colegiul C.D. Loga, a scos in evidenta ca Timisoara nu este pregatita sa faca fata unui astfel de eveniment. Suntem pe locul doi, ca oras, in ceea ce priveste hazardul si miscarile tectonice si nu avem adaposturi pentru timisoreni. Ganditi-va ca spitalul municipal din Timisoara se afla intr-o fosta cazarma militara austro-ungara. Aici ne aflam dupa 34 de ani de guvernari in lupta dupa ciolan!

Stoica Ciprian-Titi, deputat AUR de Timis

Spatiile din Timisoara pentru crize in cazuri de evenimente deosebite, dezastre, nu exista. Aproape au epuizat stocurile de medicamente si au adus medicamente din alte spitale pentru tratamente. Exista o cladire noua nefolosita de 11 ani a spitalului de copii Louis Turcanu, deoarece primarul DoNIMIC Fritz sau fostul primar Robu, nu au acordat fonduri. Masurile trebuie luate de indata.

In privinta noului terminal al Aeroportului Traian Vuia, acesta nu functioneaza. Ecranele pentru afisajul zborurilor, scarile, scannerele nu sunt functionale. O adevarata bataie de joc! Doar Schengenul aerian ne face sa pierdem peste 5 miliarde de euro anual deoarece noi suntem inca blocati in vami. Noi indeplinim din punct de vedere tehnic toate conditiile pentru a intra in Schengen.

Neamtu Marcel, candidat AUR primaria Ghilad

Cei 4 piloni ai partidului, care ma definesc, m-au facut sa aleg aceasta candidatura din partea AUR. Din 2006 suntem condusi de un baron local care nu a facut nimic pentru comunitatea noastra! Avem nevoi imense precum: un afterschool, trotuare, dispensar, infrastructura, statie de apa si epurare, terenuri pentru tinerii casatoriti, locuri de joaca pentru copii, finantarea bisericilor, sprijinirea familiilor nevoiase. Va astept alaturi de noi pentru a evolua! E vremea schimbarii!

Sandor Alin, candidat AUR primaria Cheveresu Mare

In localitatea noastra dainuie o adevarata mafie politica – de 24 de ani suntem condusi de Marcel Muia. Ne dorim sa dam jos acest baron local deoarece in activitatea sa, s-a ocupat doar de dezvoltarea propriilor sale buzunare: comuna arata ca dupa razboi! Noi meritam mai mult, strazile sunt distruse, santurile sunt pline de buruieni, avem o tabara de copii lasata in paragina.

Iftimia David, candidat AUR primaria Pesac

Am ales aceasta cale pentru ca am vazut o nevoie de alternativa in comuna noastra. Intr-o societate in care oamenii devin rai, ma refer la primarul nostru, cred ca meritam o echipa puternica, transparenta, entuziasta. Cred, plin de credinta, ca vom putea implementa toate proiectele pe care vi le vom propune, iar nevoile noastre sunt: cabinet medical deschis zilnic, infrastructura, trotuarele care sunt inexistente. Cu Dumnezeu inainte!

Buliga Constantin, candidat AUR primaria Iecea Mare

Nu mi se pare corect felul in care banii nostri publici sunt cheltuiti. Eu si echipa mea ne dorim sa avem o normalitate a relatiei cetatenilor cu administratia publica deoarece stiti cu totii ca edilul nostru are iesiri comportamentale violente si interlope care controleaza totul. Cu speranta ca vom reusi sa castigam primaria,

Anisorac Gabriela, candidat AUR primaria Bogda

Am vazut foarte multe nedreptati in comuna mea: lemnul de foc ne-a fost luat, nereguli peste nereguli in primarie. Relatia cu administratia locala nu exista. Eu imi doresc sa lupt pentru comunitatea mea, sa ne punem pe picioare singuri si sa avem curaj! Avem cel mai frumos sat din Romania – Charlottensburg si toate resursele pentru a prospera. Ne lipseste doar o conducere potrivita! Uniti vom ajuta ca localitatea noastra sa evolueze!

Strimbu Florin, candidat AUR primaria Periam

Candidez din partea acestui partid deoarece avem un buget enorm in comuna noastra, insa primarul nostru de 12 ani ii face ca si disparuti. Acestia nu se observa in investitiile din comuna noastra. Nu face nimic pentru noi, pentru copiii nostri si de aceea imi doresc o schimbare urgenta! Iesiti la vot pentru ca est e ultima sansa! (Mara Ion)

Leave a Reply