Jurnalistul Caius Seracin si-a lansat candidatura pentru Primaria Giroc: “Alegerea de azi iti afecteaza viitorul maine! Alege intelept!”

Sunt Caius Ionut Seracin si vreau un viitor mai bun pentru noi. Am ales sa ma implic in politica pentru a oferi o reprezentare reala, demna si cinstita comunitatii mele, oamenilor din Giroc si Chisoda.


Pe 9 iunie, candidez pentru functia de primar al comunei din partea Partidului Partidul Volt Romania – Comuna Giroc si va astept alaturi de mine, sa construim viitorul impreuna.

Desi voiam sa stau deoparte, degringolada de pe scena politica locala m-a determinat sa iau atitudine. Multa lume ma cunoaste din postarile pe Facebook si din publicatia online http://www.giroceanul-chisozeanul.ro, in care, de cele mai multe ori, am facut publice problemele localitatii si mi-am expus opinia fata de neregulile constatate la nivelul comunitatii noastre.

De 30 de ani alegem tot timpul raul cel mai mic. E timpul ca acest lucru sa se schimbe! Nu sunt sustinut de imobiliari, imi stiu meseria bine si ma lovesc in fiecare zi de problemele comunitatii in care traiesc. Girocul nu este o localitate-dormitor, ci o comunitate vie, care merita respectul si atentia cuvenita din partea administratiei si a reprezentantilor alesi.

Strada, scoala, administratia – acestea sunt prioritatile mele! Imi doresc o infrastructura de transport curata si ordonata, rezolvarea problemei cainilor fara stapan, institutii de invatamant moderne, dotate, in care copiii nostri sa fie formati pentru viitor, dar si o administratie transparenta, corecta, aproape de cetatean.

M-am saturat sa aud toata ziua ca nu se poate, ca e greu, dificil, ca nu e asa cum credem noi. M-am saturat sa fiu mintit si luat de prost de politicienii locali care se rotesc in institutiile locale si nu lasa nimic in urma.

Doamnelor, domnilor, dragi giroceni si chisozeni,

Astazi, Girocul este condus de incertitudine, delasare, interese imobiliare si nepasare. Din 10 iunie, acest lucru se va schimba. In schimbul increderii voastre, ofer transparenta, putere de munca si un viitor pe care il construim impreuna.

Va inteleg sentimentul de a nu fi ascultati, de a nu fi bagati in seama, de a nu vi se raspunde solicitarilor, nemultumirilor. Va cunosc, stiu cine sunteti si stiu ce puteti. De aceea, atat timp cat suntem indignati, nu abandonam. Doar impreuna vom gasi solutia pentru maine.

Sunt girocean prin adoptie. Am ales sa locuiesc aici, in cautarea viitorului mai bun pentru mine si pentru familia mea si vreau sa fac din Giroc un loc mai bun.

Stiu, nu sunt perfect, dar ma lupt sa devin mai bun in fiecare zi. Prioritatea mea sunteti voi: sa fiti informati ori de cate ori solicitati acest lucru, sa aveti la dispozitie un aparat administrativ cu proceduri clare, sa aveti solutiile optime pentru dezvoltare pe termen lung. Nu mi-e frica sa arat cu degetul vinovatii pentru situatia in care suntem astazi, insa prioritatea mea este viitorul.

Nu voi promite, asa cum nu am facut-o nici in trecut, marea cu sarea. Promit, in schimb, ca pun acest mandat la dispozitia voastra.

Partidul Volt Romania – Comuna Giroc este un partid politic progresist, a carui viziune consta in constructia unei Romanii puternice, integrata intr-o Europa unita. Parte a miscarii Volt Europa, prezenta in toate statele Uniunii Europene, VOLT Romania militeaza pentru un stat de drept care faciliteaza accesul tuturor cetatenilor sai la beneficiile societatii si care asigura un sistem de solidaritate ce ofera un standard de viata decent pentru fiecare.

Nu uitati!

In 9 iunie avem sansa de a lasa in urma politicienii lenesi si dezvoltatorii imobiliari corupti. In 9 iunie, ne vom lua localitatea inapoi! (Caius Seracin)

 

Leave a Reply