Alin Nica, in aceeasi barca electorala cu Dominic Fritz! „Am avut si contre, am avut si disensiuni, dar am gasit cu totii maturitatea de a trece peste aceste chestiuni”

Alin Nica si Dominic Fritz au discutat, timp de trei zile, si au ajuns la concluzia ca sunt compatibili si pot merge impreuna pe listele de la alegerile locale. Nu au avut o colaborare perfecta in ultimii patru ani, dar au tras concluzia ca au facut, administrativ, multe lucruri bune impreuna. In plus, nu au avut diferende la nivel personal, spune Fritz.


Acum, cei doi vor merge la lupta electorala impreuna, ca sa castige alegerile pentru sefia CJ Timis si pentru functia de primar al Timisoarei.

Anuntul oficial pentru ceea ce deja toata lumea era aproape sigura ca se va intampla a fost facut, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la care au participat Dominic Fritz si Ligia Dugulescu, reprezentanta PMP.

USR, Forta Dreptei si PMP au decis sa candideze pe liste comune, Alin Nica fiind candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Timis din partea Aliantei Dreapta Unita.

Alin Nica a admis ca nu a fost o colaborare ideala intre el si primarul Timisoarei, dar ca acum se cunosc si au un proiect gandit dinainte.

Au fost patru ani in care am avut si contre, am avut si disensiuni, dar ma bucur ca am gasit cu totii maturitatea de a trece peste aceste chestiuni care palesc in fata pericolului major pe care il avem inainte. Si stiu, si ati vazut, e reala dorinta celor care ne vor separati, sparti, divizati, de a infiripa intre noi indoiala ,de a readuce pe tapet lucrurile pe care le-am spus unii despre altii in trecut.

Stiu ca am facut si greseli, fiecare dintre noi suntem supusi erorii, dar ceea ce pot sa va spun foarte clar este ca proiectul pe care il gandim pentru Timis si pentru Timisoara transcede orice astfel de disensiune pe care noi am fi putut-o avea in trecut.

Eram in primul rand din partide care s-au luptat in timpul campaniei 2020 cu toate armele, era evident o chestiune de necunoastere reciproca, pentru ca nu ne-am cunoscut inainte, nu stiam ce fel de oameni suntem, nu stiam, nu cunosteam ideile si viziunile celorlalti, dar spre deosebire de momentul 2020, acum suntem in fata situatiei in care dinainte putem veni deschisi, cu inima curata in fata cetatenilor, sa le propunem un proiect dinainte gandit, dinainte discutat, o viziune armonizata pentru Timis si pentru Timisoara, cu care sa nu vindem gogosi nerealiste catre cetateni, ci sa vindem, sa venim cu o propunere realizabila, realista pentru dezvoltarea Timisului si a Timisoarei”, a declarat Alin Nica. (Mara Ion)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply