CULISE electorale / Logodnica unui fost inspector sef de la IPJ Timis, candidat surpriza la Primaria Recas

Candidatul PSD la Primaria Recas, Pavel Teodor, va fi infruntat la urne, la alegerile locale din 9 iunie, de logodnica unui fost sef de la Politia Timis. Este vorba de Patricia Lup, 35 de ani, noua partenera de viata a generalului in rezerva Dorel Andras, fost inspector sef al IPJ Timis.


Tanara inca nu si-a anuntat public candidatura, insa surse din Primaria Recas ne-au dezvaluit ca Patricia Lup va intra in batalia electorala din pozitia de candidat independent la functia de primar.

De altfel, frumoasa bruneta a lucrat, in perioada 2012 – 2013, la Primaria Recas, in subordinea primarului Pavel Teodor, insa a demisionat din cauza „starii de tensiune dintre primar si angajatii primariei”, cum a declarat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost audiata ca martor in dosarul coruptiei de la IPJ Timis.

“Era timorat, se simtea in pericol. La fel m-am simtit si eu dupa ce mi-am dat demisia, intrucat l-a amenintat inclusiv pe tatal meu si incerca sa ii intoarca pe toti impotriva mea. In prezent nu am o relatie de dusmanie cu inculpatul, atitudinea mea din instanta datorandu-se emotiilor”, a declarat Patricia Lup, cu privire la politistul Dumitru Duma, cel care a facut denuntul penal de la care au plecat procurorii DNA in anchetarea coruptiei din IPJ Timis.

Dupa plecarea de la Primaria Recas, Patricia Lup, absolventa a Facultatii de Drept, a ocupat functia de secretar la Primaria Dumbravita. O vreme, tanara a cochetat si cu jurnalismul, publicatia online unde activa semnand mai multe contracte de publicitate, probabil via Dorel Andras, cu importante companii din Timis. (Mara Ion)

One thought on “CULISE electorale / Logodnica unui fost inspector sef de la IPJ Timis, candidat surpriza la Primaria Recas

  1. Daaa Patricia e ce trebuie sub gradele protectoare ale lui Moise Andras , el da chestor dar digiaba că omulețu era pe japcă și căpătuialaă că poliție mai va , alții prestau

Leave a Reply