Forumul International de Afaceri, eveniment in premiera organizat de CCIA Timis (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis este in plina pregatire a celui mai mare Forum de Afaceri International, premiera in sistemul cameral romanesc si european, derulat sub motto-ul „Sa conectam Europa prin afaceri sustenabile”.


Evenimentul va crea un spatiu de networking ale carui obiective urmaresc stimularea si valorificarea initiativelor de afaceri intraeuropene, intr-un context de crestere economica si deschidere catre investitii si proiecte viabile.

Vor avea loc intalniri de tip B2B care vor oferi companiilor din Romania posibilitatea de a-si diversifica portofoliul de parteneri si extinde activitatea pe noi piete. Sectoarele economice vizate sunt: energie, agricultura, industrie alimentara, IT&C, industrie, altele.

Pe durata celor doua zile, companiile participante vor avea posibilitatea de a-si expune produsele si serviciile la EXPO FORUM.

Evenimentul reuneste companii reprezentative din judetul Timis si din intreaga Romanie, Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia si Bosnia si Hertegovina, presedinti de camere de comert, diplomati, oficiali ai administratiei publice centrale si locale.

Forumul International de Afaceri are loc in perioada 9 – 10 mai 2024, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr.22).

Participarea companiilor este gratuita.

Termen limita de inregistrare: 12 aprilie 2024

Limba oficiala a evenimentului este engleza.

Inscrieri de participare si informatii la tel. (+40) 372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply