Compania de Drumuri si Poduri Banat, parte a grupului Maxagro, a inaugurat cea mai moderna statie de asfalt din Timis (P)

Compania Drumuri si Poduri Banat (DPB) a inaugurat vineri, 12 aprilie, la Sanandrei, langa Timisoara, cea de-a treia statie de asfalt din portofoliu. Alexandra Zifceac, CEO Drumuri si Poduri, a mentionat ca momentul este foarte important in dezvoltarea companiei care devine astfel cel mai mare furnizor de asfalt din regiune, producand o capacitate de peste 700 tone de asfalt e ora.


Inainte de toate, am dori sa adresam sincere multumiri tuturor celor care au facut posibila realizarea acestui proiect remarcabil, mai exact intreaga echipa Drumuri si Poduri Banat! Le multumim pentru angajamentul incontestabil si pentru eforturile lor deosebite depuse in realizarea acestui proiect. Fiecare membru al echipei a contribuit la transformarea acestei viziuni in realitate, iar astazi ne bucuram cu totii de roadele muncii noastre”, au precizat, in deschiderea evenimentului de inaugurare, Andreea si Dayana Zifceak.

Noua statie de asfalt reprezinta o infrastructura moderna, care se inscrie in noile reguli de inovatie si sustenabilitate, iar reprezentantii companiei sunt determinati sa ridice serviciile la cele mai inalte standarde si sa ofere produse de exceptie clientilor sai.

“Suntem o echipa tanara, in plina expansiune, care se bazeaza pe un colectiv dinamic si care crede intr-un viitor verde, de aceea producem materiale de calitate si sustenabile, utilizand echipamente si utilaje performante, care reduc emisiile de CO2, consumul de combustibil si poluarea fonica”,  a spus Alexandra Zifceak, CEO al companiei Drumuri si Poduri Banat.

Alexandra a subliniat rolul important al partenerilor de calitate si a amintit de Wirtgen Romania – care a oferit nu doar echipamentele de calitate ale statiei, ci si suportul tehnic si consultanta necesar -, dar si de partenerii Iveco Autoglobus, ce sustin cu o flota performanta transportul produsului catre destinatie.

“Acum cativa ani, cand am decis sa achizitionam a doua statie de asfalt, stiam ca avem nevoie de un partener care sa impartaseasca aceleasi valori de excelenta si angajament ca si noi. Si aceste valori le-am gasit in Wirtgen Romania, acum fiind montata cea de-a doua statie achizitionata de la ei”, a detaliat Alexandra Zifceak.

Compania Drumuri si Poduri Banat a devenit lider si pe piata constructiilor din Banat, detinand 3 statii de asfalt, 2 statii de betoane, cariere, balastiere, laborator de incercari in constructii, o flota de camioane si utilaje de constructii de ultima generatie, de peste 10 mil. euro, si are finalizate lucrari in valoare de peste 35 mil. euro.

“Cand am fondat acest grup, Maxagro, acum 30 de ani, am avut o viziune simpla, dar puternica – sa devenim lideri in domeniile in care activam. Astazi, aceasta viziune devine realitate odata cu inaugurarea acestei statii de asfalt, un punct de cotitura in evolutia noastra si in evolutia industriei constructiilor. In timpul acestei calatorii, am intalnit provocari si obstacole, dar am ramas ferm angajati fata de valorile noastre fundamentale – calitatea, inovatia si responsabilitatea fata de comunitatea in care activam. Suntem mandri sa spunem ca aceste valori au fost esentiale in realizarea acestei statii de asfalt si in fiecare proiect pe care l-am realizat.

Insa, pe masura ce celebram acest succes, trebuie sa recunoastem si eforturile incredibile ale intregii noastre echipe. Fara pasiunea, dedicarea si expertiza fiecarui membru al grupului nostru, acest proiect nu ar fi fost posibil. Va multumesc tuturor pentru contributia voastra neintrerupta si pentru angajamentul vostru fata de excelenta”, a declarat Ianco Zifceak, unul dintre fondatorii grupului Maxagro, citat de Ziua de Vest.

La evenimentul de inaugurare au mai fost prezenti Claudiu Coman, primarul comunei Sanandrei, Sorin Gabriel Ionescu, fost subprefect al judetului Timis, reprezentanti ai firmelor partenere, dar si angajati ai companiei.

Evenimentul a fost incheiat cu un inedit foc de artificii. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply