Food Truck Festival aduce peste 25 de van-uri cu preparate internationale, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Town devine epicentrul aventurii culinare, cu delicii din toate colturile lumii, in acest weekend. Food Truck Festival se intoarce cu o editie de primavara, si aduce muzica, atmosfera vibranta si arome senzationale! Pregatiti-va simturile pentru un festin culinar incredibil, unde aromele autentice si gusturile exceptionale se imbina intr-un „dans” delicios.


Vineri, sambata si duminica timisorenii sunt asteptati la Food Truck Festival, eveniment ce reuneste in parcarea VIP din fata cladirii de birouri UBC3 peste 25 de food trucks cu specificuri diferite.

Vino sa incerci preparate de la Artisan by Coco Rico, Best of drinks, Best of pasta, Burger Van, Clatite KM 13, El Jefe, Fries before guys, Gourmet Street Food, Greci pe roti, Happy Donuts, La nu stiu cine, Lo’burgers, Meat Busters, Nomad, Papanasu’, Pasta Truck, Pizza Plattinium, Thaice Cream, The Burger’s Father, Tuma Mobile Food, Waffleria, Wanted Burger and Fish si Wine O’clock.

Cei mici se pot distra in zona special amenajata pentru ei, unde au loc activitati si ateliere pe tot parcursul Food Truck Festival. Nici muzica nu va lipsi, iar in fiecare zi pe scena vor urca mai multi artisti:

Vineri, 12 Aprilie

14.00 – 19.00 – VDJ Sniper

19.00 – 23.00 – Kuky

Sambata, 13 Aprilie

14.00 – 17.00 – Kuky

17.00 – 20.00 – DJ Sauce

20.00 – 23.00 – Vlad Dobrescu

Duminica, 14 Aprilie

14.00 – 19.00 – Dalla

19.00 – 22.00 – Zo

Food Truck Festival este un eveniment marca Gourmet Entertainment, organizat de Check-OUTeam si sustinut de Iulius Town Timisoara. Accesul este gratuit.

Vino impreuna cu cei dragi la Iulius Town si delectati-va cu specialitati culinare de la Food Truck Festival!

(Iulius Town, Departament PR)

Leave a Reply