Fostul presedinte al CJ Timis, Titu Bojin, anunta ca Alfred Simonis este persoana potrivita pentru a ocupa cea mai inalta functie din judet

Organizatia Judeteana Timis a Partidului Umanist Social – Liberal (PUSL), a decis in cadrul Biroului Politic Judetean, sustinerea candidaturii lui Alfred Simonis, presedintele interimar al Camerei Deputatilor, la alegerile pentru presedintia Consiliul Judetean Timis din iunie 2024. Dupa cum se stie, Alfred Simonis este presedintele PSD Timis si in acest an va candida din partea aliantei PSD-PNL.


”Aceasta decizie vine in contexul in care, la sefia judetului este nevoie de un nou suflu, cu experienta de conducere si viziune. Timisul si intreaga regiune a Banatului merita o reprezentare puternica si dedicata pentru bunastarea cetatenilor, intr-o tara frumoasa precum Romania, intr-o Europa unita si prospera.

PUSL Timis vede in Alfred Simonis, omul care poate ajuta Timisul din postura de presedinte al Consiliului Judetean Timis si pe timiseni deopotriva, de a transforma judetul nostru intr-un model pentru celelalte judete din tara. Prin experienta acumulata de-a lungul timpului la nivel inalt, Alfred Simonis este persoana potrivita pentru a ocupa cea mai inalta functie din judet.

Timisul trebuie readus acolo unde a fost altadata, sa fie iarasi judetul etalon in tara, sa fie fruncea, deoarece exista un potential enorm de dezvoltare si bunastare, trebuie doar ales omul potrivit la locul potrivit”; spune Titu Bojin, presedinte PUSL Timis

PUSL Timis va avea propria lista de candidati pentru Consiliul Judetean Timis cu oameni profesionisti, din mai toate domeniile de activitate, cu experienta profesionala si administrativa dovedita de-a lungul anilor. (Mara Ion)

Leave a Reply