Transfer de senzatie pentru PSD Timis! Liberalul Raul Ambrus, impreuna cu peste 500 de colegi de partid, s-a alaturat social-democratilor

PSD Timis isi mareste echipa cu noi membri din familia politica a liberalilor, dupa ce Raul Ambrus, consilierul local timisorean, ales pe listele PNL, a decis sa se alature social-democratilor impreuna cu peste 500 de colegi.


Ambrus a renuntat, saptamana trecuta, prin intermediul nou infiintatului Partid Liberal, la calitatea de membru al Aliantei Timisoara Unita, care il sustinea pe Dominic Fritz, de la USR, pentru obtinerea unui nou mandat de primar al Timisoarei. Decizia a fost motivata de acceptarea aliantei ca si candidat la conducerea CJ Timis a lui Alin Nica, fostul presedinte al PNL Timis.

PSD a fost mereu un partid deschis catre oamenii performanti si catre liderii din comunitate. Prin venirea lui Raul Ambrus si prin alianta cu PNL, cred ca am reusit cu adevarat sa realizam un pol social-liberal in Timis extrem de puternic, care poate oferi stabilitate in viitorii patru ani.

Din postura de presedinte interimar al Camerei Deputatilor, am impus impreuna cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ca judetul Timis sa nu mai fie marginalizat la Bucuresti.

Pentru a putea implementa proiectele de care Timisul are nevoie ca de aer este nevoie si de o echipa performanta si de stabilitate politica solida. Raul Ambrus se alatura echipei PSD Timis intr-un proiect serios si pe termen lung care inseamna, in primul rand, modernizarea judetului Timis si a Timisoarei. Nu ne permitem sa facem experimente pe spatele cetatenilor, de aceea mergem la sigur cu oameni care au demonstrat deja“, a declarat presedintele PSD Timis, Alfred Simonis.

La randul sau, consilierul local Raul Ambrus a spus ca PSD Timis se prezinta in fata cetatenilor la alegerile locale cu cel mai serios proiect de dezvoltare a Timisoarei si judetului Timis.

Vreau sa multumesc presedintelui PSD Timis, Alfred Simonis, pentru deschiderea si energia cu care ne-a intampinat inca de la primele discutii pe care le-am avut. A dat dovada ca este un om hotarat, serios si dinamic, care stie foarte clar ceea ce vrea sa faca. Ne-am alaturat echipei PSD Timis, deoarece aici am gasit un proiect ambitios care sa duca Timisoara si judetul Timis la un alt nivel.

S-a demonstrat si in trecut ca PSD stie sa functioneze extrem de eficient alaturi de o componenta liberala si de aceea am toata increderea ca experienta pe care eu si colegii mei am acumulat-o in administratia din Timisoara se completeaza foarte bine cu experienta pe care colegii mei din PSD Timis o au la nivelul judetului.

Alfred Simonis si Sorin Grindeanu sunt doi oameni care in ultimii ani au reusit pentru Timisoara si judetul Timis ceea ce nimeni nu a mai reusit vreodata, sa atraga fonduri si proiecte care sa aduca dezvoltare cu adevarat“, a declarat si Raul Ambrus.

Raul Ambrus este la primul mandat in Consiliul Local Timisoara si a detinut, pe rand, functiile de presedinte al TNL Timis si secretar general al PNL Timisoara. (Mara Ion)

Leave a Reply