Start in cursa pentru Primaria Sacalaz! Candidatul Dumitru Boboi, castigator in toate sondajele de opinie, isi prezinta echipa de consilieri

Candidatul PSD la fotoliul de primar al Sacalazului, Dumitru Boboi, este primul dintre pretendentii la cea mai importanta functie administrativa din comuna de langa Timisoara care-si anunta, oficial, intrarea in cursa electorala.


Evenimentul va avea loc, maine seara, la Diamond Events, in prezenta mai-marilor din PSD Timis, iar inainte de festinul gastronomic, care se anunta spectaculos, Dumitru Boboi isi va dezvalui echipa de consilieri cu care porneste la lupta.

Cei care vor lua parte la lansarea oficiala in cursa pentru primarie a candidatului PSD vor afla si cateva nume surpriza de pe lista de consilieri.

Aflat pe primul loc in toate sondajele preelectorale, Dumitru Boboi – viceprimar fara atributii, dupa ce a refuzat sa mai faca jocurile actualului primar, Nicu Viorel – porneste cu prima sansa in cursa pentru Primaria Sacalaz, beneficiind de scandalurile politice de la celelalte partide, dar si de lipsa de notorietate a contracandidatilor.

Daca PNL-ul merge pe mana vesnicului pierzator Cosmin Buboi, iar Raul Staneata, de la Forta Dreptei, nu poate obtine mai mult de cateva zeci de voturi, de la rude si prieteni, este de urmarit cum vor sanctiona alegatorii din Sacalaz si Beregsau traseismul disperat al edilului sef Nicu Viorel, de la PMP, care, dupa ce s-a vazut abandonat de PNL, la doar cateva cateva saptamani de la migratiune, s-a urcat din mers in autocarul galben condus de George Simion.

In conditiile in care Sacalazul – cu o mare comunitate de angajati la multinationale, proprietari de case in noile cartiere – pare sa aiba un electorat tot mai intelept, este greu de presupus ca trecerea actualului primar de la PMP la PNL si, mai apoi, la AUR, nu va fi sanctionata la vot.

„Totul pentru Sacalaz, Beregsau Mare si Beregsau Mic”, este sloganul de campanie al viceprimarului fara atributii Dumitru Boboi si este de asteptat ca, in seara zilei de 9 iunie, cele aproape 10 procente care-l despart de ceilalti contracandidati sa se mentina si dupa numararea finala a voturilor… (Mara Ion)

Leave a Reply