Mihail Neamtu, candidat AUR pentru alegerile europarlametare, a condus un tur ghidat al municipiului Timisoara (P)

Mihail Neamtu, cunoscut scriitor si filozof si candidat al AUR la alegerile pentru Parlamentul European, a facut o vizita in Timisoara, astăzi, 20 aprilie 2024. Impreuna cu deputatul Ciprian Titi Stoica si Ilie Vasile Sirbu, candidatul AUR pentru Primaria Timisoarei, Mihail Neamtu a participat la o expozitie de masini retro si a condus un tur ghidat al orasului.


Zeci de sustinatori si membri ai AUR au aflat despre istoria Timisoarei si despre monumentele sale istorice si turistice importante. Cei doi politicieni au subliniat importanta mostenirii crestine a Europei centrale si au atras atenția asupra amenintarilor marxismului si islamismului.

In perspectiva alegerilor din 9 iunie 2024, romanii sunt chemati sa decida viitorul tarii, evitand izolarea si dizolvarea. AUR Timisoara a criticat administratia locala pentru neglijarea patrimoniului cultural romanesc in favoarea migratiei ilegale, a ideologiei de gen si a propagandei sexomarxiste. Mihail Neamtu a subliniat necesitatea unei noi generatii de aparatori ai patriei pentru a infrunta provocarile secolului XXI. (AUR Timis, Patricia Marcut)

Leave a Reply