I Love Failure 2024 – Education aduce la Timisoara, in premiera, cea mai mare conferinta despre esec din lume

Anul acesta, I Love Failure 2024 – Education, cea mai mare conferinta despre esec din lume, vine pentru prima data la Timisoara pentru a oferi o extra doza de inspiratie si motivatie pentru toti cei care experimenteaza teama de esec.


Pe 29 mai, Opera Nationala din Timisoara va gazdui aceasta conferinta dedicata esecului, unde fiecare provocare a vietii va deveni un punct de plecare catre curaj.

Intr-o lume obsedata de standarde nerealiste, I Love Failure 2024 – Education isi propune sa schimbe perspectiva asupra esecului, mindsetul din spatele initiativei fiind ca viata este mai mult decat perfectiunea falsa servita de societatea moderna. Esecul este o parte inevitabila a vietii, dar poate fi transformat intr-o experienta de invatare care sa ajute la dezvoltarea personala si profesionala a fiecarei persoane.

Evenimentul va aduce in fata publicului povestile unor speakeri cunoscuti precum Virgil Iantu, Maia Morgenstern, Mirela Retegan si multi altii, care vor dezvalui publicului latura lor vulnerabila, pentru a-i incuraja pe oameni sa priveasca fiecare greseala dintr-o perspectiva diferita, mai optimista. Este o ocazie unica de a face networking cu antreprenori, lideri de afaceri si profesionisti care povestesc despre drumul lor catre succes.

„Ce facem cu frica paralizanta de esec?” este prima intrebare care apare in minte atunci cand vrem sa incercam ceva nou si sa ne depasim limitele. Raspunsul e simplu: o confruntam si o transformam intr-o sursa de invatare si crestere. In cadrul conferintei vei descoperi o serie de metode care te vor face sa imbratisezi frica.

Conferinta de anul trecut de la Opera Nationala din Bucuresti a fost punctul culminant. 2 zile pline si 1000 de persoane care si-au deschis sufletul si s-au lasat purtati de povesti despre esec pentru a se regasi si pentru a realiza ca vulnerabilitatea ne face autentici si implicit mai puternici.

Asta m-a facut sa aduc si in Timisoara conceptul I Love Failure pentru ca e momentul sa schimbam modul in care ne pozitionam in fata esecului. E ceva absolut normal, ce se poate intampla oricui, oricand, indiferent ca facem sau nu facem ceva. Chiar si acel play it safe e de multe ori un esec in sine, dar pana la urma ce se poate intampla atat de grav daca o dai in bara? Cu asta mi-as dori sa ramana toti timisorenii dupa eveniment”, sustine Luminita Tolea, Project Manager I Love Failure Timisoara.

BRD Groupe Societe Generale este partener oficial al acestui proiect si se alatura misiunii de a schimba modul in care este privit esecul, demonstrand inca o data ca sustine initiativele care conduc la cresterea si prosperitatea societatii.

700 de participanti, 300 de companii si peste 20 de speakeri vor fi prezenti in cadrul evenimentului si promit sa aduca cu ei o parte din experientele in care au realizat ca e in regula sa cazi, dar este necesar sa te ridici pentru a intelege cu adevarat ca totul face parte din procesul de invatare.

Alatura-te initiativei I Love Failure Education 2024 – Timisoara si rezerva-ti locul accesand link-ul https://timisoara.ilovefailure.world/ pentru a fi parte dintr-o experienta unica. Nu rata sansa de a invata cum sa transformi esecurile in oportunitati si sa iti construiesti propriul drum catre succesul pe care il meriti!


I Love Failure este o initiativa inceputa in Romania in 2018, dedicata reducerii fricii de esec in lume prin evenimente unice in care speakerii sustin scurte discursuri puternice despre propriile lor esecuri si lectii invatate. Speakerii sunt de obicei persoane cu performante remarcabile si povesti uluitoare, de la antreprenori si investitori, pana la artisti, sportivi si influenceri.

BRD Groupe Societe Generale este a treia cea mai mare banca din Romania dupa active si a cincea capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti. BRD este o banca cu o traditie de aproape 100 de ani in Romania.

Au peste 6.600 de angajati intr-o retea care numara peste 500 de unitati in toata tara. BRD are 2,3 milioane de clienti pe trei linii de afaceri principale: retail si IMM-uri, companii mari si investment banking. Gama sa de produse si servicii acopera, dincolo de finantarile clasice, si cash management, factoring intern si extern, leasing financiar si operational. (I.P.)

Leave a Reply