Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara: O noua campanie de recrutare pentru scolile militare de subofiteri jandarmi

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara deruleaza o noua campanie de recrutare pentru scolile militare de subofiteri jandarmi. Pana pe data de 14 mai a.c., tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 – 27 ani se pot inscrie la concursul de admitere la una dintre Scolile Militare de Subofiteri Jandarmi din Dragasani sau Falticeni.


Fiecare unitate de invatamant are 350 de locuri disponibile, in total fiind 700 de locuri alocate acestei sesiuni de admitere. Cererea-tip de inscriere si, dupa caz, consimtamantul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de catre unitatea de recrutare, se transmit exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail
grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro .

Ulterior, intregul dosar de recrutare trebuie completat si transmis electronic pana la data de 21 mai a.c..

Candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, sa cunoasca foarte bine limba romana si sa aiba o conditie fizica buna.

Toate informatiile necesare inscrierii si participarii la procesul de recrutare pentru Scolile Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni si Dragasani pentru sesiunea aprilie – iulie 2024 sunt disponibile in anuntul postat pe site-ul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara – sectiunea „Cariera”. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara)

Leave a Reply