USR Timis: Agresiune AUR impotriva lui Dominic Fritz, in prima noapte de campanie. “Aceasta atmosfera de campanie incarcata de ura si violenta nu este specifica Timisoarei”

In noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a intrerupt evenimentul de lansare a campaniei electorale pentru Dominic Fritz si Alin Nica din Piata Unirii, cu scandari, insulte si intimidari.


Consideram ca incidentul produs de AUR din noaptea de 9 spre 10 mai din Piata Unirii este o provocare si ca, in Timisoara cel putin, partidul lui George Simion executa ceea ce-i comanda PSDPNL.

De altfel, candidatul AUR la Primaria Timisoara, Ilie Sarbu, este consilierul personal al viceprimarului PNL Cosmin Tabara, care candideaza si pe lista PSD-PNL pentru Consiliul Local.

In timp ce Dominic Fritz, Alin Nica, impreuna cu Catalin Drula, Eugen Tomac si Ludovic Orban, ofereau declaratii presei, in fata panourilor de afisaj, un grup ostil de membrii AUR si-a facut loc, cu forta, prin grupul de sustinatori, in loc sa astepte, civilizat, finalizarea evenimentului.

Ceea ce a creat o busculada, in care a fost imbrancit si viceprimarul Ruben Latcau, pozitionat intre primarul Dominic Fritz si grupul violent de la AUR.

Nu e prima oara cand AUR actioneaza agresiv: a intrat, tot cu forta, in Primaria Timisoara in urma cu doi ani cu intentia declarata de a-l scoate afara din Primarie, la propriu, pe primarul Dominic Fritz.

In timp ce Dominic Fritz si Alin Nica erau retinuti in ambuscada provocata de AUR, liderii PSDPNL lipeau linistiti afise cu incalcarea legii: peste afisele lui Dominic Fritz si ale altor candidati si pe mai multe panouri decat permite legea.

Aceasta atmosfera de campanie incarcata de ura si violenta nu este specifica Timisoarei. Nu ne miram ca simpatizantii AUR reactioneaza cu forta bruta cand spatiul public este inundat de murdarii impotriva lui Dominic Fritz, de atacurile continue ale lui Nicolae Robu impotriva acestuia si chiar de indemnuri la violenta ce vin din tabara Robu-Simonis via diversi simpatizanti. (USR Timis)

Leave a Reply