BREAKING NEWS! Desi preselectia pentru Eurovision s-a incheiat, primarul Timisoarei a decis, totusi, sa urce pe scena Facebook si sa-si lanseze ultima compozitie muzica, un hit pe versurile textierului sau, Alexandru Vlahuta     Fostul inspector general al Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu, si alti 17 politisti sunt cercetati disciplinar in dosarul pedofilului Eugen Stan    Blue Air nu a revenit asupra deciziei de a-si incheia colaborarea cu Aeroportul International Timisoara, astfel ca rutele Cluj-Napoca si Iasi nu se mai opereaza    Consilierul judetean Dorin Candea a "nasit" semnarea unui acord de colaborare intre Universitatea din Salerno, Italia, si Universitatea Politehnica Timisoara    Judecatoarea Camelia Bogdan isi continua lupta cu notarul lui Voiculescu, Aurel Jean Andrei, pe care l-a reclamat la CSM pentru o postare de pe Facebook    Bloomberg Misery Index situeaza Romania, in 2017, pe locul 34 în clasamentul economiilor „bolnave” din lume, avertizand ca tara se indreapta intr-o directie gresita

Pedeapsa simbolica! O judecatoare a fost condamnata la doar 2 ani de inchisoare, dupa ce a ucis o persoana pe trecerea de pietoni

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Un magistrat cu rang de curte de apel, care a fost trimisa in judecata sub acuzatia de ucidere din culpa, a fost tratat cu o blandete solidara de colegii sai magistrati, primind o pedepasa aproape simbolica.

Dupa aproape trei ani si jumatate de la comiterea unui accident rutier pe trecerea de pietoni, in urma caruia victima a decedat, Cristina Gherghina Nicoara, fosta vicepresedinta a Curtii de Apel Alba Iulia, a fost condamnata la doar 2 ani de inchisoare, cu suspendare, si efectuarea unui numar de 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.

De asemenea, instanta a obligat-o la plata sumei de 7.912,76 lei, reprezentand cheltuieli de spitalizare solicitate de partea civila Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au ignorat circumstantele agravante ale faptei penale, in conditiile in care victima a fost accidentata pe trecerea de pietoni, astfel ca au tratat uciderea din culpa cu mai multa clementa decat o infractiune de furt sau de lovire.

Reamintim ca accidentul s-a petrecut in data de 16 aprilie 2014, in municipiul Alba Iulia, cand Cristina Nicoara, aflata la volanul unui Opel, a lovit un barbat in varsta de 69 de ani, care traversa strada pe o trecere de pietoni.

Potrivit politistilor, judecatoarea nu a acordat prioritate pietonului, care traversa printr-un loc marcat si semnalizat corespunzator. Victima a suferit un politraumatism si a fost transportata la spital in coma de gradul II, unde a decedat. In urma acestei condamnari, Cristina Gherghina Nicoara va fi exclusa din magistratura. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

6 Responses to Pedeapsa simbolica! O judecatoare a fost condamnata la doar 2 ani de inchisoare, dupa ce a ucis o persoana pe trecerea de pietoni

 1. Tepes Voda says:

  “Toţi oamenii sunt egali, dar unii oameni sunt mai egali decât alţii” – George Orwell în ‘Ferma Animalelor’.
  Daca victima ar fi fost magistrat, procuror sau general, tot cu suspendare ar fi luat?

 2. NICOLAE says:

  Toate cauzele judecate, de această individă, pe perioada procesuală in care a fost parte, trebuie rejudecate, având în vedere faptul că a fost condamnată.

 3. DRĂGHICI says:

  A omorât un om și a scăpat de pedeapsă pentru că e judecătoare. În România dreptatea e doar o iluzie.

 4. ANTONI says:

  Să facă pușcărie asa cum fac și alții pentru aceiași faptă. Din momentul în care i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de omor până la momentul condamnări trebuia suspendată din activitatea de judecător, dar în România pentru unii merge și așa. Magistrații din România fac ce vor ei, chiar și omoară, fără a fi trași la răspundere, ei sunt mai presus de lege.

 5. VALENTIN says:

  A omorât un om pe trecerea de pietoni, urmare aptitudinilor de mare cizma la volan, și a scăpat de pușcărie datorită clemenței colegilor care au judecat-o. Asta da dreptate în România !

 6. Ciulea says:

  Si va face munca..la Primarie , sau Biblioteca..!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: